Zuhanyzó

Ez az én véleményem szerint két disznós kép, azért, mert nagyon jó az ajtókeret és a húzó együtt, de egy kicsit akkor már a cserép és a kályha kapcsolódását meg kellett volna hagyni, és akkor az Adidas tusfürdő is jobban belekerül. Elsősorban azért kap két disznót, mert meglátja a valóságban, a helyzetekben az absztraktot és a szürreálist. Paul Delvaux képeire utalnánk, vagy akár René Magritte festményeire, térbeli játékaira.

Válasz vihar után

Válasz vihar után

Mi az a bronz?

Mi az a bronz?

Ági hallgat

Ági hallgat

Tetszik, jó ez az alsó gépállás, ugyanakkor azt kell, hogy mondjam, hogy ha már ezzel a kalap motívummal dolgozunk, amelyen áttűnnek a Szinyei Merse-stílusú falevelek, akkor azt a kalap ívet hagyjuk már meg, ne vágjuk már bele Áginak a vállába, ne vágjunk bele a fonott kalapba. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

58
Értékelem!

a kályha: egen mint kezdő autóvezető....a nap bujkált a felhők mögött kora reggel és én csak a fény megjelenésének a pillanatára figyeltem egy idő után...mer AKARTAM azta fényt
Ági: Elhiheted hogy Ágit én sem szívesen vágtam meg és a kalapját sem :) de ott volt egy néni kar és némi vajúdás után vágtam

35
Értékelem!

Köszönöm szépen. :)

60
Értékelem!

Kedves Dénes ! Az első és negyedik képeden látnia, tudatos kompozició, a második nagyon szép felvétel, a harmadikon egy kicsit -gondolom -, azért ferdítettél, hogy érdekesebb legyen, de így mindenki lecsúszik a sarokbe-ba :-( Megint többet láttam Dörögdből és persze Ágiból !! Kösz !

Új hozzászólás