Drót
Az első feladat portré arc nélkül? Akkor már inkább legyen egy elsőre talán felismerhetetlen testrész.

Annak ellenére, hogy nehezen megfejthető, hogy ez egy tenyér vagy milyen testrész, ezt egy makrofelvételnek tekintjük, és a kép önmagában is megáll akkor is, ha nem első leckének tekintjük, tehát függetlenül is működik a házi feladattól. Szupernaturalista és egészen jól érzékelhető a bőrfelület, és miközben nagyon konkrét dolgokat látunk a képen, mégis a közeli világ, a makrovilág, az absztakt is nagyon erősen jelen van a képen és így egyszerre mutat egy ritmikai világot és konkrétumot is, szeretjük ezt a képet. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

83
Értékelem!

huh, harom malac, meg vagyok illetodve, igazan jol esik!
Lacipapa: utolag porbalom eldonteni, hogy vajon melyik kezem volt a tettes! valoban a bal kezem mutatoujja! de mihez kepest 90 fokkal? :)

103
Értékelem!

Mivel, feladatként egy feladványt küldtél, kénytelen vagyok megfejteni; a bal kezed mutatóújját fotóztad a dróttal torzítva. Nehezítve a felismerést, a képet makróval csináltad és elforgattad balra 90 fokkal. Következő feladvány ??

67
Értékelem!
78
Értékelem!

Nos, mivel nem tudjuk, hogy mit látunk ezért nem a tartalmat, hanem a formát kell értenünk, értékelnünk. Így nézve kicsit eljátszottam volna a formákkal és fényekkel. Egy erősebb megvilágítás, (ezáltal nagyobb fény árnyék hatás, ebből adódóan nagyobb kontraszthatás) jót tett volna még a képnek. A bal oldali sötét csík szerepét sem értem. Esetleg a drótot sarokba futtattam volna.... stb. (én egyébként az egyik behajlított újjadra gondolok)

Új hozzászólás