Hegyi Zsolt-2013.03.23. 02:28

[jwplayer|config=16:9|file=/sites/default/files/13/03/tingeczdavid130322_1.mp4|image=/sites/default/files/13/03/tingeczdavid130322_1.jpg]

Az a helyzet, Dávid, hogy értem a poént, és az ötlet maga nem rossz, de kicsit azért laza. Ahhoz, hogy egy ilyen poén üljön, és időtálló legyen, egy picit többet kellene beletenni. Egy nagyon könnyed poén is sok munkát igényelhet, és ezt most innen hiányolom. Miközben abszolút értem a ritmust és azt, hogy mit akarsz ezzel mesélni, és az iróniát is, és a fricskát is értem, de ezek mellett azt gondolom, hogy lementél a primer poén szintjére. Majdnem olyan, mint egy tv show, vagy dumaszínházas poénkodási szint, és nem biztos, hogy ez jó. Úgyhogy innen egy lépéssel emelkedjünk feljebb. Nagyon-nagyon nagy kicseszés az, hogy ha azt mondom neked, hogy visszaadom ismétlésre, és szeretném, ha megismételnéd ezt, és újból csinálnád? (hegyi)

Hozzászólások

Köszi Márti! Bíztam benne hogy nem kell elnézést kérnem! 8)

Árpád! Köszi hogy ránéztél! Mikor lesz fenn új filmed? Bírom őket, nagy pangás ezen a téren..

Zoltán! Na nem hallottad a kutyát? ;) Köszi hogy megnézted!

Jénnye már! Ilyen komolyan csinálni ilyen komolytalan hangulatú, de lufi-nehézségű cuccot... Lehet, másképp nem is maradna meg. :) Nem gratulálok, bár lehet, nincs igazam, de nekem ez kipukkadt, mielőtt vége lett.

Megörültem, hogy mozgókép került fel, de mégsem. Azért csöppet sem bánom.

Új hozzászólás