Eb ura fakó
Gondolkoztam rajta, hogy jó lenne-e a háziállatos leckére, de talán a barátom nem örülne neki. Ha a barátos leckére tölteném fel, akkor meg az eb haragudna meg, ezért marad ez a kép a szorgalmik között. :)

Igen. Igen. Hát... Köszi Feri, igazándiból ez nekünk nem áll össze képpé, persze, kutya, ember guggol, fényképez, akinek furcsa lett az árnyéka. És akkor? (szőke-hegyi)

Hozzászólások

20
Értékelem!

Feri. Nem sértettél meg. Én tudtam...de hát nekem volt egy helyzeti előnyöm, hogy Te ezt akartad közölni.
.....
Igaza van Verának. Az árnyék Anubisz. Nyerő!!
Dolgozdd fel azt!
Abban(is) jó vagy, lásdd az esőben sétálók árnyékát...
...és ott nincsenek felhők. ;)

20
Értékelem!

Aha. Tehát ez is egy verbálfotó.

21
Értékelem!

Hát, jó. El mondom mit gondolok Én. Talán nem sértődik meg Viktor. Az eb ugye az árnyék, a gazdája a fotós, aki fakó, vagyis ha fakó, akkor nem színes, pontosabban szürke kis ember, a fotósok nagy táborában.:) Hozzá tenném gyorsan, hogy Viktor itt mint "áldozat" szerepel, és csak ki használtam a formai játékot.
A képet mégsem gondolom jónak, mert valahogy "benne maradt" a humor, és az nem "kézenfekvően" érthető. Pontosabban szólva, csak nagyon kevesen értették meg a kép üzenetét.

19
Értékelem!

Csak azt akartam érzékeltetni, hogy a kép kevés! A kérdés jogos!

21
Értékelem!

És akkor mi van, ez a mondat teljes vége. :)

17
Értékelem!

Feri!
Nyugodtan felrakhattad volna az állatos kategóriába...
... "és akkor?" A mondat végén... tudod a gondolatot, főleg másnak a gondolatát nem lehet (könnyen) lefényképezni. Ehhez kevés egy "eb" és az árnyéka.

20
Értékelem!

Nem is ismertem ezt a szót, kedves Verák, amíg meg nem jegyeztétek. De miután megnéztem a Vikopédiában, be kell látnom, igazatok van.:)

19
Értékelem!
19
Értékelem!

Ehh romlik a szemem. Azert kerdeztem, mert olyan erzesem van mintha lebegne a levegoben es ez, az miatt van mert a baratod bal oldala es az arnyek kozott nagyon nagy a kontraszt kulonbseg. Az arnyekbol azt feltetelezem, hogy a nap erosen a kep bal oldalarol sutott ezert minden amit megsut annak a jobb oldala is erosen sotet marad. Szerintem az arnyekot nem kellett volna annyira kierositeni, nemi atlatszosag maradhatott volna hogy valosagosabb erzetet kapunk. Na?

22
Értékelem!

Sajnos nem jól látod, tényleg ott állt. :) A kép novemberben készült, azért ilyen erős az árnyék. Meg egy kicsit segítettem is. :):)

20
Értékelem!

jol latom, hogy nem ez volt az eredeti hatter Feri?
A baratod meg ne haragudjon meg, nem modhatja, hogy kutyaba se nezed.

20
Értékelem!

"...le kell menni kutyába, légy a kutyák királya...":)

23
Értékelem!

Ha azt a címet adtad volna neki, hogy Anubisz, azzal biztos mindenki ki lett volna engesztelve:)

Új hozzászólás