Eger, Dobótér

Nyilván az mindig kérdés, mire van az embernek lehetősége, mi a szett, ami rendelkezésre áll, ez meghatározza, hogy mit tud megoldani és mit nem. De az utómunka egy fontos mankó. Nem másra gondolok, mint arra, hogy igenis fontos lehetőség, hogy a tónusokat, árnyalatokat lehet korrigálni lokálisan. Ezt hívják az analóg laborban maszkolásnak, amikor bizonyos részekre ráerősítesz, mást meg visszaveszel. A másik a képarány. Könyörgöm. 3:2-vel dolgozzatok, ez az erőltetett széles vászon, ez film, nem fotó arány. Csináltam némi javítgatást, nehéz ellenpontozni a magas bal oldali flekk erejét, de azért lehet valamennyit javítani. És még egy lényeges. 10-20 perccel ha korábban fotózol, jobb lenne az eredmény. (hegyi)

Hozzászólások

Tamással értek egyet, túl sok minden van a képen, bár ez alapvetően nem lenne baj, engem inkább az zavar, hogy térben is sok réteg játszik. Nem csak a tér van, hanem van előtte háztető, a távolban épület.. plusz még égbolt.. Viszont hajrá :)

Üdv László! Érdekes az épületeknek ez a szürreális kettős síkja. Sajnos túl sok minden van a képen, nem nagyon áll össze.

Új hozzászólás