égi jelek

Hát, hogy ez miért szorgalmi, fene se érti, de hát ez van, elfogadom, legyen, így a csillagok a zsákban maradnak, pedig jött volna 3. Szép, finom, érzékeny, talán a tetejéből vágtam volna picikét, hogy a sötétek ott ne pilinckázzanak fenn, és hát igen, a horizont vízszintes, de a móló meg ferde, és így ez ferdének hat, ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy a kettő közé lövöm be a dolgot, hogy kiegyensúlyozzam ezt a difit. Jánosom, várom az aktivitásod, kell az energiád, gyere, képezz, írj, minden. (hegyi)

Hozzászólások

Fokban nem tudom, de azért írtam, hogy én a kettő közé, a valódi horizont és a móló által alkotott háromszög kábé felezőjébe tenném a műhorizontot, mert nem csak a móló ferdesége, de a nagyobb tömege is viszi a szemet.

Először is köszönöm az elemzést! Azért szorgalmi mert nem tudom hova soroljam be, nekem még a régi leckék élnek a fejemben és az újaknál nem tudom mibe fér bele. De ezentúl beküldöm aztán max átrakod ha nem passzol a téma.
A ferdeség ugye azért van, mert a móló nem párhuzamos a parttal... hát, nem tudtam jobb szöget találni, éreztem, hogy ezzel lesz bibi.

Új hozzászólás