Egy éjszakás műszak után

Nagyon kezdő hobbi fotós vagyok. Ez az első lecke megoldásom. Minden kritikát szívesen fogadok legyen az pozitív vagy negatív.

István, üdv a téren, elnézést, hogy ennyit késtem, igyekszem behozni magam. Írnak a többiek is, ahogy olvasom, mind érdekes lehet majd később, de azt írod, most kezded, szóval én elsőre kisebb lépésekkel haladnék - maradjunk a tartalomnál, a forma majd kialakul. Azt szeretted volna ábrázolni, hogy a sok meló után kidőltél. Ehhez jó a helyszín. De ha arra akarod tenni a fókuszt a sztoriban, hogy annyira fáradt voltál, hogy az asztalnál elaludtál, akkor a történetet úgy kell megoldani, hogy érezzem, hogy valami cselekvés helyett aludtál el. Például olvasni akartál, de belealudtál. Vagy enni akartál, de belealudtál. Mert önmagában az, hogy az asztalra fekszel, az még nem elég, kell a viszonyrendszer. A tulipános váza helyett ott lehet egy könyv vagy egy lábos, vagy bármi. Nem mondom, hogy könnyű elsőre. Én azt mondanám, hogy kérek egy új első lecke megoldást, aminél nem akarsz egyszerre sok mindent, még ne sztoriban gondolkodj, hanem abban, hogy magad megmutasd. Aztán elkezdjük keresni a tartalomhoz a formát is, és haladunk előre. Hajrá, várom a képet. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szia István, egyetértek az előttem szólókkal! Ami nekem szemet szúr, hogy talán az élesség a virágokra ment jobban, de lehet már fáradt a szemem ehhez. Viszont hajrá így tovább :)

2
Értékelem!

Szia István, üdv a Téren! Először a képaláírásodra hadd reagáljak egy gondolatot: ne kritikáról beszéljünk, inkább arról ki hogy látja. A pedellusunk pedig értékelni szokott, azt hiszem :)
A fotód kapcsán most két észrevételem lenne. egyik a fejednél a tulipáncsokor elviszi a figyelmet, szerintem az arrébb tehető lenne, vagy nem tudom, hogy van-e szerepe egyáltalán? A másik utómunka kérdése: most nagyon szürkében van tartva, alacsony a fényereje, és a kontraszt is talán. Van erről Zsoltnak videója is, ahol elmagyarázza hogyan lehet ezen segíteni. A sztori érthető, amikor valaki így az asztalra borul, az nagyon fáradt. Az pedig egy baromi jó tartalmi üzenet, hogy levetted a szemüveget.

2
Értékelem!

Szia István, a lényeg, hogy rólad szóljon a történet, őszintén és a többi lassan, vagy ahogyan győzöd, majd alakul. Üdv a Téren!

Új hozzászólás