Egy Feketerigó Halála

Egy Feketerigó Halála

Zoli, ha ennyire elmégy makróba és kis élességre, azaz ennyire közel akarod tolni a pofámhoz ezt a törött tojást, akkor figyelni kell arra is, mi marad a környezetben benne zavaró elem, például a cseresznye szára vagy mi az ott, másrészt ha ezt nem oldalról mutatod, kevéssé gusztuspróbáló, mert így most a takonyszerű állag az, ami elviszi a fenébe az egészet, ha fentről mutatod, akkor meg a forma lesz az erősebb. Érdemes ezeken elgondolkodni, az első ötlet nem mindig nyerő, persze, kézenfekvőnek tűnik, hogy akkor másszunk bele az egészbe, mert úgy lesz dráma, de nekem így ez most dráma helyett egy olyan állásfoglalás, amivel nem tudok azonosulni, mert nem hagy a nyákos felület közelebb kerülni érzelmileg. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt az értékelést. Volt azt hiszem felülnézetes is, de nincs meg. Szerintem letöröltem, mert nem tetszett. Valahogy sehogysem mutatott abból a nézetből. Szóval ebből nem lesz ismétlés. A cseresznye szárát észrevettem később... Későn :) Igazából ezzel a képpel nem volt sok időm, mert a nap már majdnem lement, ez a cucc meg folyt szét. Evvan.

Köszönöm. Ez is hozzászólás :) És örülök is neki, mert valami ilyesmi reakcióra számítottam. :)

Hát.... ez elég... hogyismondjam... undorító... közben durva is. így sajnos számomra ez a kép elég visszataszító, és nem tudok hozzászólni érdemben. Talán azt a kis meggyakasztót el lehetett volna tüntetni, bár persze lehet, hogy együtt estek le a fáról... De persze, az megér egy misét, hogy észrevetted! :P

Új hozzászólás