Egy férfi álma
Nekem színesbe is tetszett de ff szemmel kerestem rá.

Dénes itt megmutatja a férfi álmát, nem is nagyon akar félrebeszélni, nem is nagyon akar mást, mint a panniról beszélni, ez a párhuzam a nyíló virág és a női princípium között nem mai felfedezés, viszont ez így bár nagyon szép struktúrákat ad, de csak háttér, csak tapétája annak az áttételes üzenet lehetőségnek, amit Dénes most kihagyott. Egyszerűbben mondva nagyon primer ez a képi közlés, Dénestől nem ezt a fajta egyszerűsítést szoktuk meg, ráadásul ez az egyszerűsítés nem egy redukció eredménye és nem egy sűrítésé, hanem csak önmaga, csak önmagáról szól. Virág egyenlő panni. Igen Dénes, ezt tudjuk, de hogy van tovább a mese? Egy disznó, mert szépek a struktúrák. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

68
Értékelem!

áááá...csókolom, köszönöm,...hibiszkusz...dede volt komposztozíció a középső világító körül gyűgyüben a táncolnak a többiek meg figyelik...eredetiben fehér-pink de igyekeztem ffben elképzelni és sztem jól sejtettem

66
Értékelem!
46
Értékelem!

nagyon szépek a tónusai!
de a virágözön egy kicsit sok nekem, a kompozíció elhomályosul (gyakorlatilag nincs), jobb lenne, ha a virágok csak folthatásként jelennének meg a képen, és ha több kihagyással élnél. dinamikásabbá válna a kép is, és története lenne. (lehetne pl a virágok mennyiségével játszani, meg a fényekkel-árnyékokkal..
milyen színű eredetiben? mert ezek a tónusok.. hihetetlenül finomak. nagyon jó a minősége is. szia dénes! :)

Új hozzászólás