Egy túra 10 pillanata

A tavaszi kirándulásunk 10 pillanata. Sajnos az utolsó pillanatokban megadta magát a technika, így az esti lazulásról már nem lett dokumentáció... A második csoportkép Dorka közreműködésével készült.

Én köszönöm szépen ezt a beszámolót, biztos jókedvű volt a dolog, látszik, hogy megőrültetek egy kicsit, és ez jó, ez kell, fontos. Főképp a gyerekek körül foroghatott ez a történet, ők azok, akik ezeket a barátkozásokat, ismerkedéseket, helyszíneket valóban nagy emlékként hazavihetik. Ami ezek közül a képek közül igazán tetszik, az a kilencedik kép, ahol ez a tér látszódik, ez nagyon szép. Ha ezt tónusban rendbe teszed, akkor ez egy igazán izgalmas kép lenne. Most egy kicsit fakó az egész, érdemes lenne ezzel a képpel külön foglalkozni. (hegyi)

Hozzászólások

A Szentivánéji Látszótér Rádió Marathon 2018 ajánlóképeként ennek a sorozatodnak a 7 képét választottam, köszönettel.

Flóra és fauna című Véleményesünkhöz ennek a sorozatodnak az ötödik képét választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Éva, az Építészpincében hamarosan lesz.

Egy 2.0-ás tali tök jó lenne, ha már így sokan lemaradtak. Pedig a lazulás volt a legjobb :P

Nagyon jó lehetett megint, sajnálom, hogy nem tudtam menni! Jó lenne gyakrabban ilyen túrát tenni, de az időpont egyeztetése nagyobb létszám esetén - megértem - nehéz. Sajnos (vagy szerencsére) nekünk a pünkösd, húsvét, karácsony, szóval ezek a klasszik plussz szabadnapos hétvégék gyakran családi utazással telnek. Na de, mi most szombaton pótolunk, valami közelebbi, kis kiruccanást tervezünk feleségemmel. Talán a Pilisbe. Részleteket még nem tudok, de ha valakit esetleg érdekel, jelezze!

A levelet nem kaptam meg, de azért koszi. Hordozóban nem ül meg. Egy év múlva talán a lábán eljön valameddig. Nagyon szép nagy lett Emma, mi csak vénülünk.

Ágnes azóta azért eltelt közel öt év, a gyerek mellett hihetetlen gyorsan repül ám az idő. :) De mint írtam nektek levélben is (csak nem is válaszoltatok) háti hordozó a kisasszonynak és lehet menni vele bárhova. ;-)
Feri köszönjük, legközelebb remélem Te is velünk tartasz majd!
Felbuzdulva a tegnapi Garázsmeneten, lehet hogy kellene negyedévente legalább egy-egy kirándulást megejteni.

Na, ez azért nagggyon durva. Úgy értem az Emma ügy
http://latszoter.hu/szakkor/kirandulas-0
Remélem egy év múlva mi is fel tudunk kerekedni a törpével. Nagyon hangulatosak a képek, látszik h jól éreztétek magatokat

Szép képek, jó csapat, ez át is jön a képeken, volt látnivaló és kilométerek, is úgy látom.

Új hozzászólás