Elalszom, mint az őzek

Elalszom, mint az őzek

Nem láttam az első lecke bemutatkozó fotóját, sőt a többit sem néztem meg, nehogy inspiráljon valamelyik - s mégis ez lett belőle nagy hirtelen. Persze kézenfekvő a láb... A cím egy Dsida vers címe.

Kedves Gábor, köszöntünk újra a Látszótéren, az Estiskolában mi már egyszer elkezdtünk egy munkát, és örülök neki, hogy újból nekifogunk ennek a kommunikációnak. Én azt gondolom, hogy ez egy jó ritmusú üzenet, jó az, hogy ezekkel a kékekkel dolgozol, és ebben egyedül a betonlapoknak a színe az, ami ebből kilóg (meg nagyjából a part, de az is ebben a tónusban van), tehát egy viszonylag egyszerűre redukált tónusrendet kapunk. A hangulat megvan, az is, amit ezzel mutatni akarsz, a pihenés, a merengés, a lazítás ideje, ez egy jó üzenet, úgyhogy megvan a három csillag, a leckemegoldás is, és várom a folytatást. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

51
Értékelem!

Egyetértek! Már ami a láb kézenfekvőségét illeti, magam is fotóztam tucatnyi ilyen lábat, csakhogy én megnéztem a leckét meg a többiek leckemegoldásait is, így aztán nem küldtem be és úgy tűnik már nem is fogom. A te módszered a jobb! :)

Új hozzászólás