életelem
Úgy gondoltam, mivel a fotózás az egyik legkedvesebb dolog a számomra, azt fogom megörökíteni ahogy és amivel fotózom. És nincsen rajta az arcom.

Kedves Renátó, mindig hallgass magadra, a megérzéseidre. Ha az egész kép tengelyben fortdított lenne, úgy az történne, hogy az optikán jelentkező felirat nehezebben olvasható, hiszen fordítva látszik. Azonban itt ez a beküldött kép, ezzel az élességgel. Így egy fényképezőgép reklámot láthatunk, mert a fényképezőgép a főszereplő (canon), miközben ha a leiratot elolvassa a látogató, tudja, érti, hogy az életed része a fényképezés. Ebben van alá- fölérendeltség, amelyben elsődlegesen te vagy a főszereplő. A képen viszont fordított a viszony, a te jelenléted válik másodlagossá az élesség miatt is. Tehát minden jó a képen, csak a döntésed nem volt pontos, hogy a magadon átszűrt világot mutasd. (-szőke-)
értékelés:

Hozzászólások

25
Értékelem!

Kedves szőke!
Köszönöm szépen az értékelésedet. Miután elolvastam amit írtál és belegondoltam tényleg teljesen igazad van. Olyan mint egy reklám. Az a helyzet hogy én sem először ezt a képet akartam megcsinálni csak a másik helyre való fókuszálás borzalmas volt mert nem lett volna éles része a képnek csak nagyon pici helyeken. Nem tudtam egyszerre sok mindent élessé tenni. Még mindíg nem fedeztem fel ezt az oldalt de az lenne a kérdésem hogy nincsen nektek valami délutáni szakkör ahol fotózni tanítana valaki?

22
Értékelem!

Kedves Renátó,
kérlek olvasd el egyrészt a moderációt, másrészt a technikai dolgokat - arról van ugyanis szó, hogy itt semmi sem automatikus, minden kézi munka. Vagyis te feltöltöd, mi megnézzük, és feltesszük az oldalra. Ennek két oka van. Az egyik, hogy valamiféle irányban tudjuk tartani az Estiskolát, a másik, hogy ha valami anyaggal olyan gond van, ami személyes megbeszélést igényel, akkor az úgy történhessen, hogy ez ne okozzon zavart.
A másik kérdés a képek, filmek mérete. Segítesz azzal, ha az ott leírtakat betartod.
Kösz.

20
Értékelem!

Elolvastam amit írtatok. Meg is csináltam fordítva. Köszi szépen tényleg jobb lett. Fel is raktam(elméletileg). DDe ezeket hol lehet megnézni. Mert az még talán ok lenne ha ti nem látjátok de még én sem. Ez miért van és én tudok e valamit csinálni? Kérlek segítsetek. Köszi
Renátó

24
Értékelem!

Nekem is a tükrözés jutott eszembe, ahogy a képre néztem (tudod-olvasható a felirat), egyébként jó a kép és láttam már itt ilyen képet, Ő sem tükrözött, így látni, hogy tükörből van.

23
Értékelem!

Szerintem is Jó lett volna tükrözni. Ugy látom ez egy elég jó gép, remélem sok nagyszerű képet készítesz vele.:)

22
Értékelem!

Szia. Miért nem tükrözted vízszintesen?

Új hozzászólás