A Látszótér alapjait érintő hírünk van! Immár teljesen és visszavonhatatlanul elindult a Látszótér Alapítvány, melynek saját menüpontja lett, ahol alapítványi adatokat, híreket találsz, valamint nem mellékesen azt is, hogy hogyan segíthetsz? Több módon is, önkéntes munkával, tárgyakkal, de mivel az Alapítvány céljai eléréséhez pénzre is szükség van, így adományozás útján is várjuk felajánlásaid.

Lehet banki átutalással:

CIB Bank - 10700581-67301229-51100005
IBAN: HU59 1070 0581 6730 1229 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Közlemény mezőbe feltétlen írd be, hogy ADOMÁNY!

Adományozással a PayPal rendszeren keresztül:

Köszönettel veszünk tehát minden segítséget, amit az oldal, a rádió és a közösség működtetésére és a látszóteresek segítésére fordítunk.

Hozzászólások

Ezt írja:
Free when the money comes from PayPal balance.

3.4% + 90 HUF when the money comes from a debit or credit card
(the sender decides who pays this fee).

Paypal fiókból küldtem, van saját fiókom, de bankkártya van mögötte. Tudtommal úgy működik, hogy amikor a rendszerbe kerül az összeg, akkor kérnek valamekkora jutalékot. A hagyományos bank az mindig amikor terheled a számlát, akkor fizettet.

Megjött. :) Igaz, a paypal levont 430 ft-ot, de ezt csak akkor teszi, ha nem másik paypalról jön az utalás, hanem kártyáról, ha jól értem. Szóval megjött, működik! És köszönet megest érte! :)

Kipróbáltam a paypal dotációt, hogy működik-e :) Kíváncsi vagyok mikor érkezik meg hozzátok, egy emilt ha majd dobnál róla... A személyes találkozókról sajnos lemaradok, így a bögrézésben nem vehetek részt, de így most pótolnék egy kicsit.
Azt gondolom, hogy nagyon fontos amit csináltok, és nagyon kellenek ezek az önszervező körök! Sajnos nem tudtam az én ilyen civil köreimet elvinni az alapítványig, de muszáj egyszerűen ez a civil munka, az egymásra figyelés, mert a lelkünket is feléljük különben! Tudom, hogy mindenki bajban van, én is abban vagyok... De ez az egyik kulcslehetősége a kilábalásnak - mert lelkileg, szellemileg meg kell erősödnünk, és nem sírni, hanem valamit tenni kell. És ez jó, hogy teszitek! Úgyhogy hajrá, és sok sikert az Alapítványhoz is!

Új hozzászólás