Élő emlékmű

Nos, mivel itt lakom és ismerem a szereplőt, tudom, hogy amit beszélek, mennyire nem könnyű, de: ha picit mozdulsz balra, akkor Kormi az oszlop elé kerül teljes formájában. A másik, hogy időt kell szakíts arra, hogy az utómunkát megtanuld. Itt az ideje, hogy úgy mondjam, mert egyre inkább az van, hogy amit kell, ismersz már formában, ötletben sincs hiányod, de a finishelés, az utómunka az hibádzik és ez az, ami miatt az a sok munka, amit beleteszel a képbe kevésbé lesz perfekt, mint lehetne, ha hozzátennél még 5 perc melót a gép előtt. Nem ördöngősség, amiről beszélek, csak kis maszkolás, kis takarítás. Mert a színek, a formák, a helyzet jó, figyelemfelkeltő. (hegyi)

Hozzászólások

Bastet.
Apró nüanszok: ha egy hangyabokányit balra lépsz, akkor a világos háttér még szebben kontúrozza, s a füle nem lóg bele a függönybe, és még egy kis plusz ragyogás is jót tenne a szép szemének.
Nem kritika, tudom, mondani ajj, de könnyű, fotózni már nem annyira! Mivel a cicu és a kép is tetszik, (belógó füllel együtt is) - ezért mertem belefőokoskodni. Bocsi :)

Chat noir. És természetesen, hozzáillő trikolór, csak a sorrend más, vagy éppen ezért kabaré?

Új hozzászólás