Első

Saci, én nagyon szeretem ezt a képet, csak azt a rohadt Panasonicot gyűlölöm, mert én rád vágyom, hogy lássalak, és örülök, hogy itt ezt az emeletes ágyat, azt a kis kuckót, ahová beültél vagy kirándultok és megszületett ez a kép, ezt láthatom, és jó, ahogy veled együtt bemozdul ez a kép – de nagyon haragszom erre a Panasonicra, hogy képes olyan pontos lenni, hogy még a típusszámát is el tudom olvasni, de Sarolta, te vagy a lényeges, az ember, és nem ezek a közvetítő eszközök, hiszen nem egy termékreklámot csinálsz ott szerintem. Azaz ez egy nagyon jó út szerintem, elkezdesz foglalkozni magaddal újra, de valamit ezzel kellett volna csinálni ezzel az elektronikus ablakkal vagy nem tudom mi az, ami ott van, talán ha az be van csukva, akkor még kevésbé lenne ezzel problémám, hogy ez a kép a Panasonicról szól és nem a Török Saroltáról. Vagy pedig, mivel ez egy videókamera, és felteszem, hogy ez egy saját magáról tükörben készített felvétel – de nem, ez nem tükör, nem értem, hogy hogyan is készült ez a kép - mindegy, de ha kihajtódik ez az LCD képernyő, és felénk fordítódik, mert ezeket ki lehet fordítani így, akkor látjuk azt, hogy te mit veszel fel a kamerával, és ez lehet, hogy kompenzálja ezt a hibát. De az egy disznó az megvan rá. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

31
Értékelem!

Sztem vagy ki se kellett volna hajtani a képernyőjét eleve, vagy GG-vel értek egyet: akkor már ki kellett volna fordítani a fényképező felé, azaz "felénk", és mindeképp a fejre (a kamera mellett behunyt szemre) tenni a fókuszt.

32
Értékelem!

Gábor,Feri:a kifordítás jó ötlet,kár hogy nem enyém a kamera,de amint lehet,foglalkozni fogok vele...
Zsolt:akkor mea culpa,úgy emlékeztem azt írtam,késő volt:)Vmi ilyesmi címet akartam neki adni,h "A kamera"

28
Értékelem!

Csak cinikuskodtam;) Vicces volt ez a kis párbeszéd. Nem, nem jó, mert így a kameráról szól szerintem is. Az ha kifordította volna Saci az tényleg jó ötlet. Abban a helyzetben azt is el tudnám képzelni, hogy ott egy végtelenedő felvétel alakul ki

33
Értékelem!

Nem azért kérdezek, mert tudom a választ. Szerinted jó ez így?
Szerintem jobb lett volna, ha nem a kamerán van a fókusz. Vagy ha mégis, akkor legalább kifordíthatta volna az LCD-t, hogy mi is lássuk, amit ő.

31
Értékelem!

Gábor: " Saci az élesség a kamerán van? "
Saci: " igen ott! "
:D
Milyen választ várt Gerlei Tanár úr?
Saci: milyen címet szerettél volna?

34
Értékelem!

Saci, mert ezt írtad címnek...

33
Értékelem!

igen,a kamerán lenne a lényeg,alapvetően címet is akartam neki adni,nem is értem,mér ez lett...

30
Értékelem!

Jó lenne a helyzet, a háttérben a faliszőnyeg, fönt talán galéria, otthonos környezet, de az a gondom, hogy az élesség, ha valahol, akkor csak a kamerán található. Szóval az a fontos?

Új hozzászólás