Első házi

Kedves Dániel, üdvözlünk a suliban. Ebből a képfajtából is kezd kialakulni egy erős vonulatunk, a kamerával kitakart és tükröződéseket használó fotós megoldásokból, én úgy gondolom, hogy jó az irány. Ha a borotválkozótükör tükröződését is megnézzük, akkor talán arra is érdemes lett volna odafigyelni, hogy most a fotós a mi szemszögünkből az optikán keresztül kommunikál felénk, miközben kitakarja a saját arcát. És ha abból indulunk ki, hogy a fényképezőgép a fotós szeme, és a gépnek egy szeme van, akkor Dániel tudott volna úgy mozdulni, hogy a gép elmozduljon valamelyik irányba, úgy, hogy a másik szem kitakarva maradjon. Ezen kívül most a fényképezőgépen hagyott reklámmatricák és egyebek elvonják a figyelmet, mivel az eszköz takarja ki az arcod, tehát a gépet az exponálás előtt manipulálni kellett volna. Ráragasztani valamit, lefesteni, hogy mintegy sematikus forma a benne lévő sötét lukkal, a varázslukkal, az objektívvel jobban kapcsolatba tudjunk kerülni és a jobb szem helyébe behelyettesíthessük ezt. A kompozíció alapjában véve jó, de a cserszömörcés szájvíz, a tükörben látható matricák a gépen erősebben jelentkeznek a kelleténél, miközben a fontos infó az a borotválkozótükörben van. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

azt észre vettem, hogy szét kellene nézni a suliban mielőtt leadok valamit (majd legközelebb). amúgy örülök hogy ilyen jó helyre keveredtem főleg, hogy csak "véletlenül". írjatok véleményt majd bőven mert kell a kontrol. béke. ui: nem sok közöm van ahoz a fürdőszobához

Sok a zavaró tényező, felesleges "díszlet". Tamással értek egyet én is, a kis tükör elegendő lehetett volna. Sokan küldtünk már be hasonló "tükörben fotózós" képet, érdemes lenne talán visszanézned, főként az értékeléseket!
Üdv az Estiskolában!

Tamásnak igaza van, megint. Minimum a csempe vonalában el kellett volna vágni a képet. A dubla tükrös játék szimpatikus. Isten hozott a suliban!

én a helyedben csak a kerek kis tükör képével játszottam volna. Így nem igazán önmagad muatod be, hanem a fürdőszobátokat. szóval sok a sallang, főleg felül

Új hozzászólás