eltűnés

Ehhez a képhez, megsúgom, volt egy technikai leirat, hogy nagyon-nagyon erős teleobjektívvel készült fotográfia. De én ezt a technikai leiratot úgy vettem, hogy ez nekem egy üzenet, tudom, hogy nem biztos, hogy ez teljesen így volt, de azt gondoltam, és ezért elnézést kérek a Bélától, hogy nem kell leleplezni magát a technikát. Pontosan azért, mert nem a technika az, amiről itt most akarunk szólni, és itt nem arról van szó, hogy egy objektívtesztet mutatunk be, tehát igazándiból ezek a technikai leiratok olyanok, mint rádióamatőr újságokban a kapcsolási rajzok, hogy csináld utánam, ha tudod. Ennek a képnek nekem az az erőssége, hogy attól, hogy talán a párának, talán a forróságnak, és hát az objektívnek is köszönhetően ennyire erősen jelentkezik ez a festői hatás, a térgörbülés, ezek a szinte már pointilista szintre eljutó ábrázolások; nagyon is erősen hoz egy fülledt nyári kora délutánt mondjuk, vagy késő délelőttöt, és igazából egy nagyon jó képi üzenetet kapunk. Hogy ez miért lett a huszonhetes rezonancia leckébe beküldve, azt nem igazán tudom dekódolni, merthogy ha ezen a nyomvonalon indulok el, és két fiatalembert látunk ezen a képen félig sejthetően, egy nagyobban és talán egy kisebbet, akkor én azt mondom, hogy számomra ez sokkal jobban beszél a gyerekkorról. Tehát hogyha egyetért ezzel a Béla, akkor én ezt áttenném a gyermekkor leckébe. A rezonancián egy picit kéne még gondolkodni, de én azt gondolom, hogy ez elég magas számú lecke ahhoz, hogy talán célszerűbb lenne az alacsony számú leckéket gyakorolni, és azokra megoldásokat küldeni, hogy tudjunk róla beszélgetni, eszmecserélni, és erre a képre pedig azt gondolom, ha áttehetem a gyermekkor leckébe, akkor megvan a három disznó. (szőke-hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

11
Értékelem!

Válogatott rekkeneteim című élő, interaktív rádióműsoromhoz, melynek ma 20.00 órai premierjére ezennel tisztelettel meghívlak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

32
Értékelem!

Nekem ez tetszik. Nem tudom mennyi benne az utómunka, de a hangulata teljesen a vad kánikulában görbülős sinek felett a párolgó levegő vibrációit, a délibábot adja. Balatoni nyaralás, a két falu között a semmiben, a tűző napon a sinek köz megy az emberfia (és a fia) valahova és nagyon meleg van.
A kompzíció kissé hadilábon áll, belóg innen-onnan ez-az, nem is a legjobb helyen vannak a szereplők, de a hangulat megvan.
Szerintem.

21
Értékelem!

Én nem értem:(
Feleslegesnek érzem az effektet és szerintem a két személy nincs jó helyre szerkesztve.
bocsesz

32
Értékelem!

Új hozzászólás