Emberfia

Emberfia

René Magritte nyomán

Ez egy nagyon jó gondolat, és tényleg benne van Magritte, és a gondolatnak én nagyon örülök. Jó ez a kis kinőtt bőrkabát ezzel a pólóval, meg a sállal, meg a háttérben is jók ezek a muskátlik. Annyit azért hozzátennék, hogy az az oszlop nekem túl sok a jóból, úgy lett volna jó lógatni, hogy a testtömegből érdemes lett volna kimozgatni. Ha a fejed a két muskátli közé kerül, akkor még izgalmasabb lehetne ez az egész. Ettől függetlenül ez egy jó leckemegoldás, köszöntünk itt, a Látszótéren, megvan a 3 csillag és a lecke is. Azt kérem, hogy az első három leckére küldj képeket! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

37
Értékelem!

Szerintem is jó gondolat, és jó leckemegoldás is. Ha akarom, akár szó szerint is teljesíti. A kivitelezésről majd Hegyi értekez, a háttér rendezetlenségéről, ilyesmi, az engem nem zavar. A cím is tetszene, kicsit olyan ecce homo jellegűnek érzem. Kis anomlália, hogy fiú helyett lányt látunk, ha ez tudatos, akkor érdeklődve várom a folytatást. Azt viszont ránk hagyhattad volna, hogy felismerjük a távoli, enyhe utalást a Festőre, aki almákat festett arcok helyett. Üdv a Téren, jöhet még ilyen.

64
Értékelem!

Nagyon erős kezdés! Üdv köztünk, és még még! :)

60
Értékelem!

köszönöm :) időzítővel sikerült,kis pepecselés után.

45
Értékelem!

Szia Detti, örülök, hogy itt vagy, remélem, hogy láthatom a világodat képekben, mert ez alapján a kép alapján lesz mit nézni! ;)

50
Értékelem!

Asszociatív koncepció, gratula és üdv! :)

Te fényképezted?

38
Értékelem!

Szia Bernadett! :)
Jó ez a kis Magritte-féle fanyar íz! Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!

Új hozzászólás