Én

Erősen próbálkozom tanulni. Ezt a képet profilképnek szántam de feltöltöm első lecke gyanánt (természetesen csinálok másikat).

Szia, üdv nálunk, elnézést a késésért az elemzéssel. Határozott beköszönés ez, nyilván egy képből nem lehet biztosat mondani, de a kék, a karba font kezek, a tekintet és az, hogy ennyire filmes oldalvilágításban mutatod be magad, ez együtt markáns ember képét festi le. Tanács, hogy akkor is kell deríteni valamennyit, ha a cél ez a kontrasztos fényviszony, hogy ne bukjon be feketébe a fej, maradjon valamennyi térbeliség, mert ha ennyire sötétben hagyod magad, az nem csak a markánsságot mutathatja a nézőnek, hanem bizalmatlanságot, rejtekezést is. Várom a folytatást. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Jó, ezt így még csak te tudod értelmezni. De ha megfotózható, érdemes kísérletezni vele, mert minden ilyen dolog, tulajdonképpen az önképek általánosságban is nem csak formai dolgok vagy gyakorlás ahhoz, hogy majd portrézhassunk, hanem ebben benne van a - értsük jól - terápia lehetősége is, a sérüléseink, a korlátaink, a történetünk feldolgozása.

0
Értékelem!

Köszönöm.Ez betalált.Ez vagyok,a takargatás szándèkos.Van mit sajnos.

0
Értékelem!
0
Értékelem!

Köszönöm.Mikor kapok valami meglátást? Már várom.

0
Értékelem!

Új hozzászólás