Én és az ifjú ropilovag

Én és az ifjú ropilovag

Az ember nem is gondolná, mi mindenre jó a ropi.

Kriszta, úgy, de úgy szeretném, ha ez az egész alakos lecke meglenne, de most ez így nekem inkább valami játék, vicc, idétlenkedés, mint portré. A ropi alig látszik, a gesztus jó, de inkább belső használatra, mert a néző ilyenkor feszélyezve érzi magát, hogy belecsöppent valamibe, amit értenie kéne, de nem tud, ilyenkor szoktunk kényszeredetten mosolyogni, hogy aha, milyen frankó, közben belül meg nem értjük, mi miért történik akkor és ott, mert ez neked és a kisfiúnak szól, miközben te a kamerára figyelsz, azaz ránk, tehát mintha nekünk játszanál, nem egymásnak, és ettől lesz diszkomfort érzete a nézőnek. Ismétlést kérek, ropival, vagy anélkül. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést! Ez a kép tényleg sokkal inkább nekünk, a képen szereplőknek szól, mint bárki másnak. Erre majd igyekszem odafigyelni, gyúrok még erre a 3. leckére.

Nem az én ötletem volt! :)

Más pillanatot talán majd sikerül másképp/profibban elkapni. Tudom, hogy ismételni jó, de nem akartam elszalasztani ezt a vidám pillanatot az állítgatás-ismétlés miatt. Így is mindenkinek az agyára megyek, ha nálam van a fényképezőképem. :)

Ennél a leckénél én ezt is komoly eredménynek érzem - persze magamhoz képest. Majdnem egészen rajta vagyok!

Jaj, Kriszta, Kriszta! Látom, humorotoknál vagytok :)

Ennél te már sokkal összeszedettebb képeket is küldtél.
A ropi, ha a háttérben ágak vannak, nem látszik. Ugyancsak zavaró a háttérben az a sárga izé meg az a pirosas rácsos cucc. Arról nem is beszélve, hogy mindkét modellbe belevágtál. 10 pontból 10 a gesztus, meg a mosoly, de slampos a kivitelezés.

Új hozzászólás