Erzsébet

Mostanság a Látszótér passzív felhasználója vagyok. Ha ez egyetem lenne, akor azt mondanám, hogy halasztottam egy évet. Az elmúlt időszak - számomra - legfontosabb fejleményéről késztettem a képet.

Majdnem egy évig én is passziváltam, már ha jól használom a szót, és nem készültek elemzések. Erről majd lesz egy bejegyzés hamarosan. Most azonban elkezdem bepótolni a lemaradásom. És remélem, te is reaktivizálod magad. A képről pár szó. Nem vagyok nagy barátja a gyerekfotóknak, vagy inkább úgy mondom, szuper kritikus vagyok velük, mert olyan terület, aminél a modellnek nincs beleszólása a történetbe, apa vagy anya mit és mikor kattint el. Ehhez képest ez egy egészen jól sikerült fotó. Jól eltalált helyzet, jó, hogy a párna motívumait is használod, a gesztus is kedves, sőt, ha akarom a középső ujj felmutatása még akár egy új jelentésréteget is bekapcsolhat. Talán egyetlen megjegyzés, hogy az objektív használatánál a teleobjektív felé kell elmozdulni, nyilván, amennyire a tér és hely engedi, hogy ne adjon hozzá ahhoz, hogy a fej formája torzuljon. Beküldhetted volna leckébe is, és akkor lenne 3 csillagod. (hegyi)

Hozzászólások

De Lajos, nem művészi értékért csináljuk a házi feladatokat, hanem hogy beszéljünk róluk és fejlődjünk

Kedves Viktória! Nem vagyok az a hirtelen típus, így csak most köszönöm meg a hozzászólást. Lajos

Kedves Zsolt! Köszönöm az értékelést! Leckébe azért nem küldtem, mert ez egy pillnatkép, nincs túl nagy művészeti értéke. Lajos

Szia! Ez egy roppant kedves kép lett! Kicsit még lehetne játszani a színekkel, és akkor még több is lehetne, de nagyon eltaláltad a pillanatot és kompozíciós ügyileg is hibátlan.

Új hozzászólás