Erzsi...

Erzsi...

Az a baj, Bélám, hogy nem nagyon tudom, hogy ez most micsoda, hogy egy cipőtalpból egy darab, vagy valami padnak, vagy széknek a háttámlája, vagy mi akar ez itt lenni. Annyira elvetted a tónusokat itt, hogy ez most grafikába ment át, a fotográfiai jellegét elvesztette. Eközben az üzenet érdekes lenne, és izgalmas, de nem tudom milyen helyzet. Nagyon úgy tűnik, mint egy régi iskolai szék, de nem értem. Ha én nem értem, akkor szerintem a néző sem fogja érteni. Elgimültél, gyere visszább. Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönömök! A jobb oldali dolog tényleg egy ablak keret, függönnyel. Beküldöm másik verzióban is.

Ja, igen, ez megütött engem is, amikor pár másodperc után leesett, hogy ez egy iskolai széktámla lehet leginkább. A fénykép részleteinek redukálása vagy elroncsolása elég jól odaszorít ahhoz az alapvető, éles élményhez... A jobb oldali alakkal nem tudok mit kezdeni, a pad vagy az ablak sarka jött csak elő, de azok ebben az állásban nem illenek a széktámlához.

Annyira beszédes! Azt gondolom, nem is fotográfia, hanem általánosabb képzőművészet már inkább. A székháttámlára vésett név ennyire kiégetett, kontrasztos, instabil világban már nekem is fájdalmas. A kép jobb oldala viszont mintha már vagy személyes célzás lenne, vagy csak kompozíciós eszköz (vagy mindkettő) Nekem festővászon jut eszembe róla, de keresgélnem kell magamban.

Új hozzászólás