este_2.0

Ez egy kicsit másabb talán több minden került rá. Bizonytalan, hogy ez jót tett-e neki. Pillanatnyilag hiszek benne.

Az a helyzet István, hogy ez most nem lett jó. Az előzőnél írtam elemzésben a szürke fátylat, az újra megjelenik, le kell szedni, és írtam a flakonokat, mint zavaró momentumokat, erre szinte mindent leszedtél, közelebb mentél, négyzetesre tetted, szóval amit lehetett egyszerre mindent módosítottál. Olyan, mintha egy énekesnek azt mondanád, hogy az Aida nagyáriában volt 4 fals hang, erre javítás helyett elkezdené énekelni a tavaszi szelet. Szóval ne egyszerre mindent akarjunk módosítani, mert azzal én nem tudok mit kezdeni. Lépésről lépésre, és főleg amin nem mondtam, hogy kell változtatni, azt nem kell bántani. Na, kérek egy ismétlést ahhoz képest, ami az előző volt, ezt a lépést se feledjük, mert tanulság van benne. (hegyi)

Hozzászólások

:D jaj ez plasztikusan leírta a problémát Zsolt. Oké, csinálom!

Van ennek a képnek valami átmeneti hangulata. MIntha minden ideiglenes lenne rajta, csak átmenetileg van idepakkolva, aztán majd egyszer elpakkol valaki, mert éppen most költözünk, vagy felújítunk és ez csak egy múló állapot tükörképe...
(A körömreszelőt viszont nem látni, de ez csak egy abszolút félreasszociáció részemről :)

Na látom én is ez egy munkaközi változat lesz :D
Köszönöm István. Lekapcsolom a fényt a háttérben az is bezavar a sok tükröződéssel. Nem kell annyi mindent akarni.

Nekem zavaros, és ránézére nem tudom mit látok, csak bogarászás után veszek észre ezt-azt. A kiégett foltok vonzzák a tekintetem, és a tükör/üveg maszatjait látom leginkább. Aztán lépcső, emberalak, szörpös(?)üveg. Van egy központi valami is, amiről csak gondolom, hogy valamilyen növény. Nem látom mi van előtte, pedig így a részletekben felhívja magára a figyelmet.

Új hozzászólás