Vasárnap délután az Estiskola csapata a Dürer-kertben lecsót főzött a Tilos Rádió 20 éves jubileumán a Tilos Maratonon. Volt minden földi jó, gyerekprogramok, Dep'art, Deja vu Revue, csocsó - és a látogatók elmondása alapján a szentmihályi lecsó is jól sikerült. Papó beszámolóját, és a képeket a Tilos oldalon nézhetitek meg. Köszönet mindenkinek, aki ott volt, senkit se szeretnék külön kiemelni, mert mindenki segítsége aranyat ért, de két embernek engedjétek meg, hogy mégis név szerint köszönetet mondjak: Piller Gergő és Bagi Tamagucci Tamás, akik a teljes folyamatot vigyázták. Ismét bizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk, hajrá, jövőre ugyanitt!

Hozzászólások

Elvetemültek! - jó volt látni Titeket :)

Élmény volt veletek :-)

"You're the first, you're the last, my everything, lalala" :-DDDDDD

I think I was the first Makedon @ Tilos Party :)

Na azé'! :-))

(Egyébként igazad van, herótom van a folyamatos zoom-huzigálástól, amikor megjelentek a zoomos VHS kamerák, minden tajparaszt, akinek olyanja volt, azt hitte, hogy azt folyamatosan előre-hátra kell huzogatni, mint az előbőrt. Ami ócska, hánytató össze-vissza zoomoló házi videót én láttam életemben, attól egy életerős rinocérosz is feldobná a pacskert.)

Ööö, akkor inkább jó. :D

Mer' vak vagy, azé'. Ebben a kis etűdben a quvva jó vágóképeket ki csiná'ta? Meg amikó' nekem merik a levestet, akkó' tégedet ki kamerázott, há'? Ne mongyad, hogy nem quvva jó, me' mingyán' sikítok meg toporzékolok! :-)))

Péterem, én nem azt kétlem, hogy te ne tudnál úgy kamerázni akár, mint Spielberg, csak az a kérdés, hogy miért nem látjuk mi ezt? :D

Apukám, _*én*_ tudok fahrtolni meg a plánok között váltani, nekem ne magyarázz! Legközelebb én filmezek, és akkor leváltjuk ezt a talking head-paradigmát, jó? :-DDD

Majd egyszer remélem már odaérek, mert annyira jó lenne személyesen megismerni titeket. :)

Azért a Bandi se volt semmi. Tényleg tengeri beteg lettem..... :P :D

Dóra, tessen jönni amikor csak lehet.

:) Péterem, volt olyan rész, ahol csikorgott a fogam, hogy mi a francot zoomoltok a kamerával - el is döntöttem, hogy le lesz szigszalagozva a zoom gombja :)

Minden szerénytelenség nélkül kijelenthetem, hogy azt a svenket zseniálisan megoldottam. Hiába, az amatőrfilmes múlt... :-))))))

Jó volt veletek (a látszat ellenére :-)), köszönöm!

Na ez igen!
Jó hangulat, sok sor, meg ember, finom lecsó. Mi kellhet még? Egészségünkre!

Ajjjj, tényleg nagyon jó lehetett. Biztos a lecsó is nagyon finom volt. :) Olyan szimpi mindenki.... jó lett a videó. :)

Új hozzászólás