Vasárnap a vörösiszap lavina sújtott települések lakóinak gyűjtött adományainkat vittük Ajka-Padragkútra és onnan Somlóvásárhelyre, az útról ezt a kisfilmet készítettük. Mégegyszer köszönet mindenkinek, aki ruhaneművel, élelmiszerrel, gyerekjátékokkal, pénzadományokkal hozzájárult a rakományhoz!
   A további gyűjtésekben is szívesen részt veszünk, de jelen helyzetben ez főleg a védekezést segítő eszközöket jelenti. A naprakész információkat a Kristály-völgy Egyesület blogján lehet nyomon követni, aki általánosabb információkat keres, az a vorosiszap.com oldalt figyelje, vagy a 1749-es számon lehet segélyvonalon telefonhívással adományozni.

Hozzászólások

Kedves Ágnes, jelen pillanatban tudomásom szerint ruhára nincs szükség, sokat kaptak, állnak zsákokban. Amire szükség van, az a védelmi felszerelés és a pénz. Ha ez a helyzet változik, jelzek.

szaisztok.jo par zsak holmit sikerult osszegyujtenem nekem is. igaz hogy Erdelyben (egy Csikszereda melletti kis faluban, Borzsovaban) de ha valakit tudtok aki jon Erdelybe vagy megy innen Magyarorszagra akkor szoljatok, szeretnem ha mielobb kijutna a cucc azokhoz akiknek nagy szukseguk van most ra.koszonom

Én is büszke vagyok a csapatra, és mégegyszer, köszönjük!

Új hozzászólás