fáklyavivő

Zoli, két dolgot mondok a kép elemzése elé. Az egyik, hogy sokkal nagyobb aktivitást várnék tőled. Többször mondtam ezt, többször ígérted is. A face, az insta csak depresszió ellen jó, másra alkalmatlan, ott véleményeket nem fogsz kapni s segítséget sem a továbblépésre. Gyere le közénk. A másik, olvastam a humort a kommentekben. Nem akarok féleszű pedellus lenni, de beugrott egy amúgy szerintem fontos dolog. Ha magad nem veszed komolyan magad, és azt, amit csinálsz, mástól se várhatod. Márpedig a kép nem humor kategóriában indul. Szerencsére. Értsd jól. Úgyis lesz, aki trollkodik majd, akinek csak a csavart fagyiig terjed a képmező. Ne add olcsón.

A kép tetszik, jó alapanyag, remélem, megjegyezted, hol hogyan mikor csináltad, hogy ismétléskor ne kelljen ezt a részét újra kitalálni. Zárójel, hogy ezeket érdemes felírni. Jó az, ahogy tónusokat használsz a szobron, szép, anyagszerű. Amin lehet még segíteni hogy összébb hozod a kamera nézőpontjának módosításával azt, hogy az a füstölő kémény is közelebb legyen, picit magasabbra állni valahogy, többet adni a városból, az ég kevéssé lényeges. Persze a hó jót tesz, nem tudom, lesz-e mostanában még és te jársz-e erre, össze lehetne akár egy ilyen közös fotós túrát hozni erre is. A lényeg, hogy jól látsz és ízlésed is van, használd. Képeket várok Zoli. Még. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

...csak tessék, csak tessék!

A kovetkezo Mole Reloaded radioadashoz ezt kolcsonkerem ajanlokepnek, koszonettel.

Köszönöm Zsolt az elemzést, igyekezni fogok.

Köszönöm István. Valójában az alkotó (Kisfaludi Strobl Zsigmond) azt a pillanatot ragadta meg, amikor a csavart fagyi visszanyalt. :)
És ha jobban belegondolsz...

Szép kép. Külön finom réteg a szórt fények mellett megjelenő hódara lerakódás a szobor sötét testén. Gratulálok. (nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy az ifjú egy fagyis tölcsérre húzott zoknit lenget:)

Kedves Zoli! A kép, mily meglepő nagyon tetszik. Emlékeket idéző. Amikor mindenhol hasonló szobrokat lehetett látni és csodáltam a nagyságukat. Azt hiszem a mondanivalójukat akkor sem értettem de tetszettek. Nagyon jó, hogy a távolban füstölnek a gyárkémények. Nekem úgy is tetszene ha csak a szobor lenne középen. A fekete-fehérséggel kifejezőbb. Üdvözlettel a Narancsos

Köszönöm Márti a figyelmed. :)

Új hozzászólás