Hozzászólások

19
Értékelem!

Remélem nem került túl sokba, így karácsony előtt.

23
Értékelem!

Feri ez nekem bejött nagyon vettem is rá pár levegőt

25
Értékelem!

Köszönöm az értékelést, a véleményeket. A képet a pécsi szabadtéri színpadon készítettem. A fehér szék a színpad szélén állt annyit módosítottam, hogy a széket a "helyére" huztam. Retusáltam még a szemetet. A kontraszton is kellett még emelnem kicsit, hogy a háttérparaván színe egységessé váljon.

23
Értékelem!

ehhez a képhez az kellett, hogy találjon a művész egy helyet, ahol a nézőtéren a piros és zöld székek váltják egymást. És akkor valaki egy darab fehér széket hanyagul odavetett a színpadra. :)) Én még soha nem láttam ilyet... :DDD

22
Értékelem!

Jelentem nekem ezte jelenti a kép:

...mert ugye kit állíthatnánk a színpad reflektorfényei alá? Persze, hogy mindég a színes egyéniséget, aki MÁSabb mint az átlag. Eredeti, több...útmutató, hogy a "emberiség"-ben felkeltse az alvó alkotót: "Ha neki megy, akkor nekem miért ne menne! - mondá a magára ébredt személy - Én is nekimegyek!"...és sokan kudarcba fúlnak, másokból kihozza a művészt az előre húzó jópélda és ők többé válnak.
A fotón a fehér szék a piros és zöld székekhez képest több.
Ezekután a színes székek akik rengeteget harcoltak a különcségükért majd el akarnak sápadni szégyenükbe, hogy: "Minek küzdöttünk a pompáért?", "Fehérből zöldekké és pirosakká váltunk és most mégis a fehér áll a színpadon...?"

De lehet, hogy egyszerűbb a válasz és a kép címe: "Hófehérke szereplőválogatás"? :)

Vége (Domján Péter Mormon)

19
Értékelem!
19
Értékelem!

Ez jó! Dász is kuet!;-)

Új hozzászólás