Fésű

Mint témaválasztás akár a nyár leckére is el tudnám képzelni ezt a képet, és ez is a Stalker-hangulatra kelt asszociációkat, mint a Gimesi András nemrég beküldött filmje, ugyanakkor amikor egy ilyen fényfoltot is belekomponálunk a képbe, akkor az olyan erővel van jelen a képen, és nemcsak azért, mert ott kiégnek a pixelek, hanem ez a kiégettség uralni kezdi a képet, és ezek a finom formák, ezek a női hajat idéző hínáralakzatok, ezek nem tudnak azzal az erővel megjelenni, mivel a fényfolt elnyomja őket. Ha a kép címét is nézem, akkor ez a fényfolt nem is ad hozzá ehhez a képhez, az értelmezéshez; azaz ha ezt levágom, ha beletakarok, akkor rögtön elkezd működni a kép, mivel egészében az egész nagyon érdekes, de az ott nekem zavaró. Az is egy érdekes szemlélet lehet, hogy a fényfolt körül ezzel a jégvirágszerű burjánzással foglalkozok, de most ez nincs eldöntve, a cím a hajra utal, de akkor meg a képnek ezt kell közvetítenie. A kép akkor marad a szorgalmi kategóriában és az egy disznót megkapja. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

göszönöm:)...bár egy analóg gép igazi csodát csinált vólna belőle

helyesen: én most erre nem tudom azt mondani, hogy hú, de jó, három disznyó mert azt hiszem erre a képre az összes disznómat neked adom ,én meg megtartom amit erre adnak neked.
:)

én most erre nem tudom azt mondani, hogy hú, de jó, három disznyó mert azt hiszem ezzel a képpel az összes disznómat neked adom ,én meg megtartom amit erre adnak neked.

Ez érdekes... és nekem nagyon tetszik.

Új hozzászólás