Az idei l'ovasberényi borgácsolás és töltögetés előtt egy kis filmversenyt rendezünk, melyre 1-3 fős forgató stábok jelentkezhetnek. Hogy ne kelljen egymást kerülgetni, ezért a csoportok számát 8-ra maximáljuk. Bármivel lehet forgatni (fényképezőgép, kamera, telefon), mivel elsősorban az ötletet, kreativitást fogja díjazni a zsűri. A verseny időpontja: 2013. július 13. Helyszín: Lovasberény, Cserti u. 3. Jelentkezni itt a videó alatt lehet. A téma: LÁTszóTÉR. A készülő munkáknak a következő kritériumoknak kell megfelelnie: 1. A videó legyen minimum 30 mp, maximum 3 perc hosszú. Ettől eltérni csak indokolt esetben lehet. 2. Csak a valós időben felvett hangokat lehet használni. zene csak az eleje és/vagy vége főcím alatt lehet. 3. A videóhoz szükséges felvételeket július 13-án kell felvenni Lovasberényben 12-17 óra között 4. Minden csapatnak nevet kell magának választania. Utómunkára kb. 1 hét áll rendelkezésre, ugyanis a kész filmeket 2013. július 21-ig kell feltölteni a Látszótér honlapjára. A filmeket egy 3 fős zsűri fogja értékelni. A zsűri tagjai: - Merza Gábor, a zsűri elnöke, a Polifilm Iskola vezetője, színész, filmrendező - Molnár Norbert, a Papkompánia zsűrije - Kincses László, a Látszótér zsűrije A fődíj egy kisecseti csomag, mely 10 l házi bodzaborból és különböző fűszernövényekből, teákból áll. A legjobb film bemutatásra kerül a 20. Diákfilm szemlén. Jelentkezzetek bátran! Ha bárkinek segítségre van szüksége az előkészületekben, forgatás közben, vagy az utómunkában, akkor szívesen állok rendelkezésre, tehát a technikai ismeretek hiánya nem akadály. Csak az ötletek és a jó hangulat számít. Gondolatok kezdő filmeseknek 1. - filmes segítség.

Hozzászólások

Találtam egy sniccert, egy tollat és itt mardt Zsolt születésnapi Kilkeny söre.
Mert eldugtam, nehogy valaki megigya. :) :) :)

Tama a legnagyobb király, Jóskának és a többieknek is köszönöm a segítségeket.

Dió

Köszönöm Diónak, aki tényleg nagyszerű házigazda volt, és Tamának aki remek marhapörköltet készített nekünk, és persze minden ottlevőnek a kellemes társaság miatt. :)

Dió, ha nyugdíjba mész akkor remélem lesz ilyen havonta :)

Köszi

Isten buli volt, Dió megint jó gazda volt, Tama jól főz, sőt! Minden király volt, ahogy kell, aki nem jött, annak rossz.

Jelentkezni szeretnénk filmkészítőnek...2en vagyunk...operatőr+vágó páros

Mi szeretnénk jelentkezni: Viki+Vendel+én. És vágó kerestetik a csapatba.

Sziasztok.

Mint házigazda -amennyit tudok- én is segítek.
Helyismerettel, kellékkel, szerszámmal, hasonlókkal.
Ahogy Rozi is - szintén vállalok asszisztens és/vagy statiszta szerepet - ha kell.

Előzetes információt szívesen adok akár telefonon is: 0620-330-47-82
vagy e-mail-ben is.

Csatlakozva Árpihoz én is felajánlok egy külön-díjat, úgyhogy készüljetek! :)

Dió

Én asszisztánsz-nak jelentkezem. Vagy statisztának (tömegjelenetben). Utóbbit még meg kell fontolnom.

Eddig nincs nagy tolongás. Továbbra is várjuk a jelentkezőket, akár segítőnek, szereplőnek, becsatlakozva mások munkájába.

Az van, hogy egy éve gyúrok erre a napra, csak akkor nem megyek, ha elhalálozom addig. Minden marhaságban benne vagyok, de filmezni azt nem tudok. Bár lámpát tartani ... Viszont fotóználak benneteket, ha van rá igény. :)

Nem tudom kivel leszek. Valaki nem akar betársulni?

Árpi, az én stábom Bandiból és belőlem fog állni. Már meg is van a koncepció, már csak a forgatókönyvet kell összeállítsuk.
Viszont jó lenne, ha tudnál javasolni valami jó vágóprogramot, ami egyszerű és nagyszerű, hogy addig azt is tudjuk nagyrészt megtanulni. Köszi.

Helyes Viki. Hányan lesztek?

Ha bárkinek van valami kérdése, akkor pl. fészbukon megkereshet.

Én is szeretnék jelentkezni.

Ha kell segítő, akkor keresünk.

Igenis, értettem!
Tehát jelentkezem. Még a csoportomat nem tudom, hogy kik lesznek benne, az is lehet, hogy senki, csak én egyes egyedül :)

Új hozzászólás