Firka

Firka

mert szeretem levadászni a komplementer színpárokat.

A szín egy dolog, pompás, de persze veszélyes is, mert elcsábít, de az, amit formailag érzel, az nagyon saját, nagyon a tiéd. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne lenne a szín is fontos, de csínján bánj vele, mert a két üzenetsáv konkurálhat egymással, és ha túl sokat teszel a szín szépségére, elveszítheted a drámát a formában. Mondom, csábító így, de próbáld meg 20%-kal visszavenni a szaturációt, kíváncsi vagyok, mit gondolsz róla. A zizgő madarak fantasztikusak, ha megvan, hogy hogy csináltad, mikor, hol, érdemes ezt állványról is kipróbálni, hogy a bemozdulás ne dolgozzon ellened. (hegyi)

Hozzászólások

Igazad van, igen, néha mértéktelen vagyok. Valamiért kell, hogy erős legyen, mert kívánja a szemem, ... aztán elmúlik (kis időre:)
Persze, próbáltam, hogy rájuk készülök, vártam őket, aztán nem jöttek, sokáig nem jöttek. Majd mikor újra itt voltak, persze, nem értem rá...
Köszönöm az értékelést.

Köszi a feloldást! :)) Azon tűnődöm, lehet, hogy az a (számomra) különleges eset van, hogy talán most a címben visszaköszönhetne a kulcs. Így azonnal feloldana minden kétkedést, és engedné szabadon szárnyalni az elmélyedést (milyen képzavar-gyanús indoklás volt ez tőlem :)))
Nagyon szívesen bogarászom a röppályájukat, és élvezem ezt a többszintű képi dinamikát :))

Igen. Varjú-firka.
Köszönöm a figyelmedet:)

Nagyon meglepő ez a légi jelenség, gondolom az a címbéli firka :) Mi ez? Hosszú expóban madarak? :)) Nem tudok rájönni... nagyon érdekes, nem hagy nyugton a kíváncsiság! :)

Új hozzászólás