Eltelt egy hét és a Látszótéren folynak a munkálatok, épülünk, bővülnek a funkciók, egyre több menüpont működik, szóval ha nem is minden látványos, de nem pihentünk, folyamatosan fejlesztjük az oldalt. A héten az Estiskola oldala végleg bezár, innentől a Látszótér az otthona közösségünknek.
Ízelítőként néhány az új funkciókból: a bejegyzéseket meg tudjátok osztani a Facebookon és a Google Plusz-on is, ehhez természetesen rendelkeznetek kell ezen közösségi oldalakhoz eléréssel. Ha a kis ikonokra kattintotok, az adott, nektek tetsző vagy fontos munkát, írást meg tudjátok osztani ismerőseitekkel. Működik a fórum, a chat, és ami a legfontosabb, működnek az e-mail címeink is - szakkor és radio kukac latszoter.hu - és amire sokan vártatok, működik a feltöltés is, tehát lehet beküldeni a leckéket. Az oldalsávban még dolgozunk a menüpontokon, de már jó részük szintén elérhető. Az oldalak alján találtok egy kis chat ablakot is, ott az épp online tagoknak tudtok üzenni. És ha a felhasználó nevére kattintotok, az adott ember profil oldalát láthatjátok, ahol tudtok neki személyesen is üzenni, levelet küldeni. Kérünk is mindenkit, hogy nézze át a saját profilját, és töltse azt fel valós adatokkal - át tudjátok írni a jelszavaitokat könnyebben megjegyezhetőre.
Ízelítőnek ennyit most, szól a rádió, készülnek a műsorok, és nem állunk meg, folytatjuk a munkát, remélve, hogy egy hét múlva már arról számolhatunk be, hogy minden a helyén van, minden jól funkcionál és ráadásul az összes grafikai elem is a helyére kerül. Még egy kis türelem, több mint 4 év közös munkáját hoztuk magunkkal, van mivel dolgoznia maroknyi stábunknak, hiszen a munkálatokat négyen végezzük: Jóska, Balázs, Péter és Zsolt

Hozzászólások

Szupi. Én már be is írtam a profilomhoz azt, hogy Ányesz :)Ügyesek vagytok.

Új hozzászólás