Gyakorlás

Canon 450D, alap kitobi.

Pontosan nem értem, hogy ez miért Szorgalmiba került, de ez a te döntésed. Hangulatában van egy szociografikus megközelítése ennek az egésznek, ez tetszik, talán az égből kevesebb is elég lenne, a fák tetejénél már vágnék, és az aljából többet hoznék, és akkor ez egy izgalmas meló lenne. Jó a pillanat, amit megfogsz, jókor exponáltál. A tónusok is itt elfogadhatóak számomra, úgyhogy ez egy működőképes kép lenne, billentenék egy picit a kamerán. Tudom, hogy a dekomponálás nagy divat, de nem kötelező minden divatot követni. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Értem-köszönöm, rendben.

0
Értékelem!

Az ég csak díszítés egy képen, ritkán fontos igazán. A cselekvés a teregetés, azt kell mutatni, ahhoz inkább tartozik a szárító alkalmatosság.

0
Értékelem!

Köszönöm az elemzést.

Fel sem merült a gondolat, hogy lentebb döntsem a kamerát sajnos. A korlát, cserepes növények, lépcső, bóklászó kutyák a kertben annyira zavarónak tűnt vizuálisan. Akkor több szöggel/ötlettel/megközelítéssel érdemes dolgozni, az elején amíg nincs meg a 'biztos jó'. Rendben.

Ennél a képnél pedig még tetszett is, hogy a fák is kirajzolják a póló formáját az égre, ezzel formai-tartalmi kapcsolatot létrehozva(ezért a jobbra tömörülős vágás).

0
Értékelem!

Köszönöm, nagyon tetszenek a meglátásaid -függetlenül a környezettől. Építenek.

Feltöltöm a jobbra tömörülés előttit, ennek örömére.

0
Értékelem!

Ebben van valami igazán erős - azt hiszem a keresetlen tisztasága, egyszerűsége. Nagyon jó ez az elkapott pillanat úgy is, hogy nem látszik a modelled arca, meg hogy jobbra tömörül inkább, mert jön valami más őserővel, és ez tetszik.

Új hozzászólás