Gyermekkorom egyik kedvence, és még most is

Gyermekkorom egyik kedvence, és még most is

Zavarban vagyok, mert nem tudom, hogy ez micsoda, valószínű, hogy ez valami párna, vagy valami ruhadarab, nem tudom. Visszaadom ismétlésre, mégpedig azért, mert abból, amit írsz a címben, nem kapok semmit, hogy ez gyerekkorodban is kedvenced volt, meg most is. Valamilyen viszonyt kellene vele kialakítanod. Hol vagy te? Hol van az, hogy neked ez annyira fontos? Mitől kellene nekem ezt elhinnem? Hol van ez a képen? Ezeket a kérdéseket teszi föl nekem ez a kép, és ha ezek felmerülnek, akkor ez nincs a fotóban megoldva, ezt te a fejedben tudod, de ezt nekem bemondásra kell elhinnem, a kép erről nem beszél. Ha leveszed a címet, és csak a képet nézed, ha az érzelmi kötődést kiveszed, amit te magad tudsz, amit nekünk nem adtál oda, akkor ami marad, az egy viszonylag rossz fényviszonyok között fotózott valami, párna, ruha, játék, nem tudom micsoda. De akkor felmerül a kérdés, hogy ez miért van lefotózva. Ezekre a kérdésekre neked kell választ adni a képben, a képi kommunikáció viszonylag egyszerű, nem nagyon tűr meg olyan kihagyásokat, amiket utána dumában kell elmondani, amikor a képet megmutatod valakinek, hogy „egyébként itt az történt, hogy…”. Ez nem látszik a képen. Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

Macika, ha ismered, akkor persze, dekódolható, én akkor még nem ismertem, mert nem volt, aki mondta volna egy filmes adásban, hogy a Hegyi úgyse nézi meg. Megnézte. Már tudja.

Hát, de Hegyi úr itt a Spongyabob személye a lényeg (ő a kedvenc, nem a tárgy), nem az, hogy párna vagy játék (bár a kezéből látszik, hogy utóbbi)? Remélem most már ön is felismeri :D Bárcsak megleltem volna ezt a képet az előző rádióadás előtt :( (Ettől lehet, hogy fototechnikailag nem jó, nem tudom ahhoz nem értek)

Új hozzászólás