Hozzászólások

Az előbb már írtam nektek egy-egy választ, de akkor nem voltam belépve, így gondolom Zsoltra vár az üzenet kieresztése... :)

3-C

Most éppen nem a szokott környezetben dolgozom, így eképp válaszolok.

@Anita: a trükközés igazából tükrözés, azaz nem volt ott egy komplett stúdióvilágítás csak egy tükör.

@István: ajajj, sírkő, mifene... Hát azt gondolta a fene. :) Kellett valami amin van árnyék, l. lentebb amit Dávidnak írtam. De ha nagyon ragaszkodsz ehhez, akkor belevésem PS-el a kőbe, hogy "Tél". :) Az is nyilvánvaló, hogy szülő-gyerek viszony nincs virágéknál, de a gesztus a visszaforduló nagyobb példány és a két kicsi, a kőnél leragadt, fénybe bámuló apróbb között olyan megszemélyesíthető érzés. Vagy nem. A Pedellus biztos azt mondaná minek ezt lefotózni! ;-) Amúgy az avar az ami a virágokat is melegíti ténylegesen.

@David: igen erős a tükrös nap, lehetett volna még elétenni a tejüveg pleximet és akkor finom szórt fény lett volna belőle. Azonban épp az árnyékokkal játszottam, van olyan kép is ami ezt jobban "megvilágítja". :)

A szépség és a szörnyeteg

Áj, én most értettem meg a címet :) Komlyan azt hittem, hogy a fotós hívja a csemetéket megnézni a kis csodákat. Virággyerekekre nem gondoltam, mert nekem a virág állapot nem osztható felnőttvirágra és gyerekvirágra :)) De mostmár értem, oké. A fotó tetszik, főleg a számomra érzékelhető súlyos ellentmondások miatt. A kőről így állítva nekem sirkő, fejkő jutott eszembe amely drámájára ez a spot jellegű megvilágítás is rásegített. Ugyanakkor avirágocskák ártatlansága ebben a kemény környezetben magávalragadó. Nekem nagyon tetszik, hogy itt-ott barna foltok melegítik a fotót - bár avartól származnak, de melegítik a fotót.
Üdv. István

helo!
a címmel öltöztetett sztorit is érzem benne, szépen ki van expozva jók, a fények! faja felvétel :)
Nekem kicsit erős a kölkökre eső fény de leginkább az árnyékaik, persze jó hogy van, külön kunszt benne, meg az árnyékban szórtabb, fényekben várakozó felnőttel együtt pláne de mégis kissé markáns..
Tetszik a jelenet, szép lett!

Új hozzászólás