Gyümölcs

Gyümölcs

Javítás tavalyról.

Mindennel egyetértek, az összes tárggyal, és ezeknek a megfogalmazásával is. Kicsit szűk a dolog, az árnyékokba kár, hogy belevágtunk. Meg fogsz lepődni Gábor, de amivel problémám van, az a lötty, ami benne van a kancsóban. Ez micsoda? Mert, ha megfigyeled, ez az opálos szürke izé sok minden lehet, de nem nagyon gusztusos. Lehet, hogy a valóságban ez az volt, és értelmezhető is, de itt, ahogy áttetszik rajta a fény, ami egyébként jót tenne neki, ha ez nem egy ilyen opálos ügy lenne, hanem egy tiszta folyadék, de hát, itt nem erről van szó. Reményeim szerint ez forralt bor lehet, vagy valamilyen kompót, viszont azt az érzést sugallja, hogy ez nem emberi fogyasztásra szánt dolog, vagy esetleg megromlott, megerjedt, szóval ilyesmik jutnak róla az eszembe, és ez nem annyira pozitív. Mindemellett gyönyörű a fény a kancsó fülén, gyönyörű az az anyagszerűség, és ennek én nagyon örülök. Szépen van az egész megfogva, nem lenne ezzel problémám. Értem a szándékot, és azzal egyetértek, de a kivitelezéssel nem. Ettől függetlenül megvan a 3 csillag, jelen pillanatban azt mondom, hogy a leckemegoldás is, mert a Gábor és a csendélet párharcában most a Gábor győzött, sőt, azt mondom, hogy nagyon nagy előrelépés van a csendélet iparágában, és szeretném, ha ezt a Gábor tovább űzni, úgyhogy ez egy kicsit, ilyen biztatás féle megadott 3 csillagos leckemegoldás is a részemről. Tessék ezzel még foglalkozni! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

István, a habos trutyi egyetemesen nem guszta, mindegy, hogy vizelettel, vagy köpőcsészével asszociálom. Készüljön egy másik verzió, Gábornak ezt javaslom.

A gusztus meg egyetemes, mi? ;)

Nem Gábor, ez nem asszociáció kérdése, hanem gusztusé. Egy opálos lötty szürkében nem gusztusos. Ez van.

Asszem ez az asszociáció inkább rólad szól. Erről nem a kép tehet.

Javaslom, hogy próbáld meg valami színes löttyel, ami nem opálos, és tegyél mögé lámpát, valami picikét, hogy tüze legyen, és működni fog. Elemzésbe nem írtam, de egy jó kis húgyúti fertőzés után hasonló termék távozik. Bocs. De FF-ben járunk, oda ez így nem kóser igazán. Érdemes ugyanakkor ezzel kísérletezni mert a többi jó a képen.

Sokkal több buborék volt. Addig szivogattam le szívószállal, amíg csak nem éreztem, hogy felkoncol a család, ha tovább gusztustalankodom. De amúgy egyetértek. Azt még le kellett volna szivornyázni onnan.

Nekem a must üzenet azonnal megvolt, szerintem egyáltalán nincs "emberi fogyasztásra nem alkalmas" jellege, sőt, a szűretlenségével a természetességet jobban alátámasztja. (Nem lehet, hogy ez kultúrkérdés már?) Talán a folyadék peremén lévő kis habbuborékok amelyek nem kellenének, úgy érzem.

A lötty 100% almalé, de a mustot van hivatva szimbolizálni. Próbáltam szűrt lével is, de azon nem adta ki ennyire a szőlő tükröződését, úgyhogy ez nekem jobban tetszett.

Nagyon szép! Beérett a pedellus biztatása. A kancsó tónusai egészen elvarázsolnak.

Új hozzászólás