halik

Jó ez a gubbasztós ügy, a nő, aki belesimul a háttérbe és közben ott vannak a gyönyörű lábai és ott van a sok-sok muskátli, ami nem hagyja őt egyedül borozni, iszom a muskátlikkal, nagy bánatomban, közben a postás ottfelejtette a biciklijét, abszolút jó, mondjuk a bicikli elől a kukákat elhúztam volna, hogy a bicikli jobban érvényesüljön. Azt a széket egy kicsit odébb rakom, hogy ott legyen bicaj, akkor még szürreálisabb lenne ez az egész. Ilyen apró nüanszokra azért érdemes figyelni, mert képalkotóelemmé válik minden és a bicaj, mint geg teljesen jól működne, azt kár kihagyni. A lényeg az, hogy ez egy mesélhető kép, nagyon tetszik. De hogy mi az a Halik, fogalmam sincs. (hegyi)

Hozzászólások

A HALIK meg 71%-os kaviár :-)

Igen, közben elolvastam a kommenteket is, hát, sok mindenre gondoltam, de erre nem. Na de jó na, a kép jó, ha van kedved, ismételhetnéd akár.

Köszönöm az értékelést!
A bicikliért tényleg kár.
"A halik a halinak a többes száma, köszönés mindenkinek, aki megnézi az első képet rólam. Én kérek elnézést. :D" - ne aggódjon senki, nem kell külön szótár hozzám, a halikról is már leszoktam. :)

Bocs, béna vagyok, tökre rendben van a halik :) Vagy reggel volt még, nem bootoltam be. :)

Szia! Köszi! :)
Igen, sajnos eléggé rejtőzködő tudok lenni, részben ezért is jöttem fel ide, hogy ezen változtassak. Tetszik az oldal attitűdje, nagyra tartom, amit itt csináltok.
Igyekszem olyan bemutatkozó képeket feltenni, amikről lejön, hogy milyen tipusú ember vagyok.
Ahogy az asztalomon kedvenc dolgok, itt a virágok - épp ültetés előtt, növények, fák, bor, háttérben bicikli. És igen, rejtőzködő vagyok, példaul gyakran van rajtam napszemüveg/ szemüveg. Szeretem az erős, sötét tónusokat, hangulatot filmekben és fotókban egyaránt.
A halik a halinak a többes száma, köszönés mindenkinek, aki megnézi az első képet rólam. Én kérek elnézést. :D

Szia, üdv a Téren! :) Ott vagy, de mégis elrejtőztél a képen az X lábú kerti bútorok és erős tónusok között :) Viszont nem tudom mi az a halik/Halik. Segítenél?

Új hozzászólás