Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás

Én most kevesebbet voltam az utcán, úgyhogy nem nagyon tudom hogyan volt feldíszítve a város, tévés tudósítások alatt láttam képeket, de a saját szememmel nem tudtam ezt követni. Ezek a harangok az ostorlámpákon évről évre visszaköszönnek. Ami kérdéses ebben a képben nekem az, hogy ez így önmagában még elmenne egy reklámnak, ami ezt a céget reklámozza, de az ünnepi hangulathoz nekem ez kevés, és nagyon sötét, ettől borongós, nem vidám a hangulata. Az esti felvételeknél tessék odafigyelni, hogy azokat nem a legsötétebb estében készítjük, hogy legyen húsa, legyen tere ennek az egésznek. Most a semmiből jönnek ezek a formák elő. Ha leszedünk mindenféle koszokat a képről, amik tartják ezt a füzért, meg a lámpa oszlopából, ami dereng, akkor az egész furcsa tömeggé válik. Ha pedig ez izgat engem, akkor ezt lehet lényegesen szűkebbre vágni felül és a képnek a jobb oldalán, és akkor ez elfogadható lenne. De mondom: ez nekem kevés az ünnephez. A megfigyelés rendben van, de ez azért nehéz kérdés, mert az ember, ha ezt megnézi, akkor azt kezdi el figyelni, hogy mi van, kiégett ott két izzó, vagy mitől ilyen fura ott, hogy nem folyamatos a fény? Elkezdek ezzel foglalkozni, hogy milyen bénán van ez megcsinálva, és ez nem biztos, hogy az üzenetnek azt a részét hangsúlyozza, ami az ünnep felé visz, az emelkedettséget tudja ez rongálni. Visszaadom ezt ismétlésre, nem kötelezően most kell ezzel foglalkozni, túl vagyunk már ezen, de gondolkodjuk ezen el, hogy ezt hogyan lehet jól megcsinálni. (hegyi)

Hozzászólások

Eszter! Én ezt a képet választottam az adventi műsoromhoz, ami hétfő este fél 8-tól hallható a LátSzóTér rádióban. Köszönöm szépen.

Itt most annyira a lámpa és a dísz ívei fogtak meg, hogy észre sem vettem a kiégett LED-eket. Köszönöm az észrevételeket, tanulságos volt.

Új hozzászólás