Három a kislány

Mostanában nagyon ritka, hogy egyedül vagyok bárhol is, mutatom a tartozékaimat. Főleg a Mini lekoptathatatlan, de a Maxi se élhet nélkülem.

A helyzet szerethető és kedves. A technika nem volt a barátod, egy táblagép alapvetően azért csak bizonyos korlátok között alkalmas a fotózásra. Az egyik a zaj, ami az ilyen pirinyó optikát tartalmazó szerkezetek esetén nem lesz szép. A másik az, hogy a szoftver ami a képet csinálja, elég bután tömöríti a JPG-t, és az objektív is egy nagy látószögű optika, emiatt a széleken torzít. Az úgy küszöbölhető ki, ha nem komponálsz úgymond készre, hagysz levágható széleket. Ez most ilyen, tanulmány, emlék, emiatt fontos. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszi, megpróbálom majd rendes géppel is

Tényleg kár a minőségért - de piciben csudálatos. Olyan kép, amit magamnél hordanék kicsit később, amikor már a tartozékaim nincsnek velem egész nap, pl. mert már újra dolgozom, és nem tudunk annyit együtt lenni.

Köszi, ja, ráadásul tablet, aminek méggyengébb a kamerája mint a mobiloknak.

A kedves, szeretetteljes hangulat átjön! De a mobilok (gondolom mobil) sajnos nagyon behalnak kevés fényben, és már szerintem zavaró itt. mert másfél arcon komoly nyomot hagy, ahogy szemcsésedik.

Új hozzászólás