Hasonfekve

Hasonfekve

Amikor felkerült az oldalra a kép, mosolyogtam magamban, néhány nappal előtte csináltam egy hasonló mobilképet magamról, ahogy unatkozom a bőrkanapén. Aztán nem közöltem itt, mert nem lett olyan erős, és talán itt is az okozza a zavart, hogy ezek a beállítások önképként nehezebben kontrollálhatóak, vagyis vagy több kísérlet kell ahhoz, hogy végül azt lássuk, amit akarunk, és az rendben legyen kompozícióban is, vagy tanulmányként kezeljük, és majd alkalomadtán modellel ismétlünk. Megvan a személyessége a képnek, és ez jó. A háton gyűrődő ruha viszont olyan érzetet ad, mintha az amúgy kényelmes fekvéstől felcsúszott ruhát hirtelen a szobába lépő váratlan vendég hatására húztad volna a fenekedre. Az nem baj, ha felcsúszik a ruha és kivillan a fenék, vagy ha ezt nem akarjuk, akkor eleve rendezni kell a ruhát, és úgy lefeküdni, hogy ez már utána ne okozzon gondot. A haj tömege a másik kérdés, mert fontos, hogy legyen haj, a kérdés a mennyisége, ezt kell kidekázni, hogy mi az a tömeg, ami kellően visszahúzza a test és a lábak tömegét. Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

22
Értékelem!

Nagyon belső, intim hangulatú kép, erős, jó irány. :)

25
Értékelem!

Nagyon tetszik az otlet.
Azt a fekte dolgot a jobb also sarokbol esetleg el kellett volna rakni, feheren jobb lett volna.
A feher lepel valahogy furcsan gyurodik a haton, valahogy szerintem csak meg lehetett volna ezt jobban is oldani. Az egesznek van egy ilyen nagyn jo "nem beallitott" termeszetes hangulata, kiveve a feher anyag a haton. Vagy lehet, hogy ez kozelebb van a valladon, vagy tavolabb es akkor a fenekeden, lehet, hogy ez az ami zavar benne, hogy nem tudom hova tenni.
Kivancsi vagyok a Hegyi mit mond a hajadra, hogy az jo-e, hogy belog. Nekem nagyn tetszik, de ez olyasmi amiben rendszeresen melle talalok.

Új hozzászólás