Határ átlépés

Határ átlépés

Ennek a képnek a története tök vicces. Reggel a vasúti töltés mellett klassz gazok nőnek és a lapos fény érdekesen emeli ki őket a kövek közül, ezt akartam lefényképezni. A lassú okostelefon viszont úgy gondolta, hogy néhány másodperccel később exponál, amikor már magam előtt tartva meg akartam nézni a kész képet. Az az érdekes, hogy vágás és forgatás nincs a képen, vagyis annyira okos volt a telefon, hogy elég pontosan belőtte, mikor van vízszintesben a sín... :) Eszembe jutott a hiba lecke is, de a képen nem látszik a hiba.

Zoli, én ezt most nem teljesen értem. Elolvastam a történetet, de leírás ide, vagy oda, a kép nekem mást akar mondani. Nem jövök rá, hogy ez most sín, vagy járdaszegély, hogy miért állok ott, hogy azok ott kavicsok, vagy valami pénz is le van dobva? Az egész valahogy élességben sem százas, el is mozdult valami, szóval nem teljesen értem. Miközben az biztos, hogy valamit nagyon akartál ezzel a képpel mondani, valamit nagyon meg akartál mutatni, máshogy fogalmazva, olyan, mint amikor valaki annyira izgatott, hogy nem tudja elmondani rendesen azt, ami történt vele, csak összefüggéstelen mondatokat mondd, és most nekem ez egy ilyen kép. Miért tisztelet, búcsúzás, gyász? Kitől búcsúzunk? Hol? És tényleg olyan az egész, hogy egy nagyon kevésen múlik az, hogy megértse az ember, de most ez nem történik meg, úgyhogy légy szíves, fuss ennek neki még egyszer. (hegyi)

Hozzászólások

Köszi Zsolt, hirtelen ötlettől töltöttem fel. Azt hittem jobban átjön, hogy valaki ott áll a sínek előtt és ezen a vonalon talán a gyászba belefér, de elismerem, hogy ez eléggé innen van a befogadhatóság határán, most belül maradtam a burkomon. Kösz. :)

Új hozzászólás