Határvonal

A reggeli rutin munka alatt vettem észre a fóliasátor ívein megjelenő árnyékokat, közelebb lépve a fagyással megjelenő kontrasztos textúrát is a fólia felületén. Napi szinten látom többször is de ilyen formában még sose látam.

Péter, üdv a Téren! Ez egy izgalmas dolog, erős kezdés, amit láthatunk, jó a kompozíció is. Egy dolog van, amiben bizonytalan vagyok, mégpedig, hogy az utómunkában mik lehetettek a lépések, mert olyan, mintha vagy a struktúra emelésben (clarity), vagy az élesítésben a kelleténél egy fokkal több lenne. Azt kell elkerülni, hogy a tónusátmenetek visszaforduljanak, mert a reliefszerű hatás már idegenül mutat egy fotón. Magyarán lehet, hogy kevésbé mutatós, de a klasszikusabb tónusértelmezés fotószerűbb lenne, és ez azért lenne jó, mert az absztrakció líraiságát jobban át tudná adni. Ha van mód, szívesen látnék erről újabb megoldást is. És az első lecke, az is fontos lenne. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Péter, képet vagy beküldesz, ahogy tetted eddig is, vagy úgy illesztesz be, hogy az valahová fel van töltve külső szerverre, és annak a linkjét adod meg. Ha a saját géped adod meg, az nem megy, mert az nem szerver.

szerethető ... szeretem is

Köszönöm Zoltán!
Köszönöm Zsolt!

Igen a clarity vitte el a dolgot. Kinyomtattam a képet és elég sivár volt a jobb oldala ezért húztam még rajta. Mondjuk lehet matt vagy esetleg struktúros lapra kellett volna nyomtatnom nem fényes fénykép papírra.
Kicsit enyhítettem (lehet még ez is kevés).

A képet valamiért nem tudom ide illeszteni

Új hozzászólás