A háziasszony - portré
...tükröm, tükröm, mondd meg nékem, kell-e vasalnom a héten?

Ritka alkalom az ilyen, hogy a pedellus is meg a másik is egyetért a kép kapcsán. Hegyi is meg a Szőke is szereti ezt a képet, talán annyi megjegyzésünk lenne, hogy a háttérben lévő virágszirom olyan jó lett volna, ha meg tud maradni egészben és azt is láthatjuk. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

:o) csak, hogy mindenki megnyugodjon...ez egy zsinór nélküli vasaló.....tehát, csak akkor működik és melegít, ha ráteszem a talpára.... :o))

Tamás, a feltételezésed kiindulási alapja spekuláció, nem kötelező, hogy így legyen, akár dobálhatta a ruhákat az amúgy a deszkán álló vasalóhoz is, anélkül, hogy az már be lett volna kapcsolva, annál is inkább, mert nincs utalás a zsinórral a működésre, azt az alkotó jól eldugta.

Kriszta, engem egy apróság nagyon zavar, Piszkálja az agyam, nem szabadulok tőle. Az ember feltételezi, hogy ha egy vasaló, gyűrött ruha melett van akkor az be is van kapcsolva mivel egyértelműen vasalni akarsz. Így viszont a vasaló jobb alsó sarkánál meg fog égni az a ruha ami kicsit hozzáér. Ne adj Isten kigyulladhat az egész lakás. Próbálom elhúzni az agyammal, de nem megy... Istenem tűzvész lesz... :))))))))

Na kicsit komolyabban, remek kép ez kéremszépen, csak gratulálni tudok.

Nem tudom, hogy mennyi benne a véletlen, de megdöbbentően jónak tartom. Pl. ahogyan a talp felülete meggyűri az egyébként is megfáradt arcifejezést... Mintha azt akarná mondani, hogy valaki a házimunkában hagyta a fiatalságát.

Kiemelkedően jó kép! Grat.

köszönöm....reménykedem a 3 röfiben... igazából mindezt egy vasalódeszkán próbáltam megvalósítani, de a fényeket valahogy nem tudtam szépen elkapni... :o( úgyhogy ez lett belőle...

Ez a kép a jó. Ötletes, beszédes, szóval olyan 3 savanyröfis szerintem. :)

Új hozzászólás