Hegyi Zsolt-2013.12.12. 11:31

[jwplayer|config=16:9|file=/sites/default/files/13/12/bereczistvan131212_1.mp4|image=/sites/default/files/13/12/bereczistvan131212_1.jpg]

Árpi szelet vetett, és vihart aratott, és nagyon örülök annak, hogy reagáltok egymás munkáira, ráadásul ebben van anyag rendesen. Azt hozzáteszem, hogy én ennél egy kicsit még bevállalósabb lettem volna. Ez a munkáskesztyűmet fújom körbe festékkel dolog, hát, ne haragudj Pista, de egy kicsit most csalódtam. Nem is értem, hogy mi ez a finomkodás, már ne haragudj, de ez egy kicsit olyan nekem, mint gumival, szóval, hogy miért kell. Pont a bevállalósága miatt lenne ez izgalmas, az, hogy az Árpi féle geget túlhúzod. Na, de hát ezzel, a munkavédelmi kesztyűvel? Pista, ne haragudj már! A többi része egyébként rendben van, mert megvan ennek a szociója, és megvan ennek a humora, úgyhogy minden szép, minden jó, de hát ez a része... nem tudom. A másik meg az, hogy ha már ilyen kis baltával faragott a dolog, mint ahogy a többi dolog is körülötted, akkor lehet, hogy még ezt is fokoznám egy kicsit. Szóval, kicsit talán több szemetet hagynék benne, vágásban is talán több ritmuscsúszást. Azt mondom most neked, hogy ez a 3 és a 4 csillag között mocorog, és most nem tudom, hogy azzal teszek-e jót neked, ha azt mondom, hogy ez 3, és tessék nekem még majd ebből küldeni üzeneteket, vagy ha azt mondom, hogy 4, és akkor lehet, hogy leülsz a babérjaidra, és nem csinálsz filmet. Nem tudom, hogy melyik a jobb, mindenesetre én várnám a többi filmet is, úgyhogy 3. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Nagyon ott van! Én is véltem felfedezni némi hasonlóságot az egyik videómmal, de gondolom csak a véletlen műve. Najó, nekem a másik baltám is szarabb. Van még hova fejlődni. Majd írok még, csak mostanában nincs rá időm.

Szerintem nem is kell elvonatkoztatni Árpitól. :)
Jó ez, Pesta. Még valaki feldolgozza a témát?
Csóró itt minden hang, biztos azért (direkt) lett a címben pontos jé az ellipszilon helyett.

ÚÚÚ, Pesta! Te nem semmi vagy! Az a kicsi kincs a végén! :) Ha lenne szerszámom én is megcsinálnám a saját favágós filmemet...

***** NAGYON OTT VAN próbálok elvonatkoztatni Árpi legutóbbi videójától (nem tudok) és úgy értelmezni
elemi megoldás, a zene, a barlangrajzokat idéző kézpermetezés (ezt lehetett volna kesztyű nélkül bevállalni), a vágások (képileg és hasábilag is) nekem nagyon begyün van neki eleje, veleje, vége.
gratula

Új hozzászólás