Híd és hegy

Gellért-hegy az Erzsébet híd budai lehajtója alól.

Mértanból nem vagyok tökéletes, ezért lehet, hogy hülyeséget beszélek, amikor parabolaívnek nevezem, amit látok. Ráadásul a képen négy ilyen ív is felfedezhető. Ez jó ritmusokat ad, de elég lenne belőle három, mert a bal szélhez közeli ív több bajt hoz a képbe, mint amennyit hozzáad esetleg. És van még egy bajom, amit nehezen mondok el, mert tisztában vagyok vele, hogy vitatható az igazsága, de mégis elmondom. Az rendben van, hogy ezeket az íveket észrevetted és ez fontos. De ettől még ez a kép nekem üres és unalmas. Valamennyi érdekességet visznek bele az autók, de ez kevés. A kép több mint egyharmadán az előtérben, és még a középtérben is, nem történik semmi. Ilyenkor szoktam javasolni, milyen jó is lenne ott egy hajléktalan, vagy bármi emberi figura, persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem könnyen kivitelezhető. Ettől még a problémám megmarad. Valami van, de nem az igazi. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

No, ez izgalmasabb, mert egyrészt látom, hogy üres a színpad, ezt értem, és ez oké úgy, hogy persze, ha ismétlek, tudom, hogy be kell lakni. A bal oldali ív problémás volt nekem is, de nem tudtam eldönteni, hogy jó vagy rossz. De ilyen távolból már én is inkább azt gondolom, hogy problémás.

1
Értékelem!

Köszönöm Feri a hozzászólásaidat mindhárom fotóhoz! És gyere csak, szervezzünk fotós sétát, örömmel benne lennék, nagyon szívesen elkísérnélek, vagy mutatnék helyeket, amiket ismerek. Beszéljünk róla!

0
Értékelem!

Ha legközelebb eljutok hozzátok, keresni fogom a hasonló kilátást, helyeket - valami fotós gyalogtúra keretén belül. Az ívek összhangban teszik erőssé e képet, szoborral, járművekkel kiegészítve.

Új hozzászólás