Kedves Látszóteresek és leendő tagok, látogatók! Örömmel jelentjük, hogy elkészült a Látszótér 3.0-ás változata. Megváltozott a külső, reszponzív lett az oldal, motort is cseréltünk, és már most is számos új lehetőséggel találkozhattok.

A másik fontos hírünk pedig az, hogy július 1-jén este 9-től a Látszótér Rádióban megtartjuk az immár szokásos maratonunkat, a Szentivánéji nyárköszöntő adásfolyamot. A műsorban hangüzenetek, szívküldik, személyes történetek mellett elhangzik rádiószínházunk előadásában Goldonitól a Bugrisok című darab, érdemes tehát velünk töltened a péntek éjszakát, mielőtt a rádiósok nyári szünetre mennek.

Ezzel egyidőben indul a 365-ös projekt újabb éve, amire várjuk a jelentkezést és a személyes nyitó profilképed. A változásokról pontokba szedve ízelító:

  • A feltölthető képeknél immár akár 1280 pixeles képet is meg tudunk jeleníteni, használd ki ezt a méretet!
  • A felhasználók könnyen küldhetnek e-mail üzenetet és nézhetik meg kigyűjtve egymás munkáit a névre kattintva. 
  • A videó és rádió lejátszója is megújult. 
  • A képekre kattintva lehetőség van képnézegetőt használni. 

Természetesen most még folynak a háttérben a munkák, a pixellökdösések, a fórum gatyába rázása, a felhasználói profilok használhatóbbá tétele, úgyhogy egyrészt türelmet kérünk, másrészt fórum híján itt a bejegyzés alatt várjuk a hibajelentéseket, vagy ha hosszabb leiratra van szükség, a szakkor kukac latszoter.hu cím is rendelkezésre áll. Köszönjük a türelmeteket, hajrá, használjátok örömmel a Látszóteret!

Hozzászólások

Szia Mó, 
hozzászólás. Eltűnt megint? Ne idegelj. Elvileg nem lenne szabad neki. Hogy miért volt kehes, nem tudjuk, egyelőre nincs ötlet se. 

A könyvjelző az egyes bejegyzések alján van, ott tudod betenni, kivenni - kezelni meg a profilodnál, hogy kérsz-e emailt róla vagy sem, miről, ilyenek. 

Nem tudtam hol kérdezzek, így itt teszem, Megmondaná valaki, hogy hol van a könyvjelző, mert nem lelem, de vak vagyok, szóval segítene valaki? Köszönöm! A hozzászólásoknál van valami szabály, hogy X után már meghal a dolog, vagy csak úgy random nem rögzíti? Csak hogy tudjam, hogy pár után szünetet kell hagyni, és akkor nem fog eltűnni, vagy menteni kell, hogy ne kelljen többször beírni ugyanazt, vagy van valami, ami ezt kivédi?

Délutáni alvás után - igazán felüdítő és vicces volt ez a videó, nagyon köszönöm :)

Igen, amíg a hibajavítás folyik, addig az email értesítők ki lettek kapcsolva, hogy ne történtjen meg az, hogy mondjuk ha hozzá kell nyúőlni 200 rádióadáshoz - mert hozzá kell sajna - mindről menjen mail.

És még egy:

Nem kaptam értesítést mailben a hozzászólásról. De most, rendes gépről bejelentkezve látom, hogy megvan a főmenü-sor, ami androidról nem látszik. Szóval androidos hibajelenség a menühiány.

Hahó Au, igyekszünk, köszi a jelzést. A tablet mérettel még kell erősebben foglalkozni, egyelőre a luk van jó helyen a helyzet, hogy megy legalább a desktop nézet, arányosítani fogjuk a kisebb felületre.  A jogosultság javítva, már nem kerül elfogadási sorba a belépett, csak a névtelen. Az időrendet javítjuk.

Utolsó bejegyzésem a bővebb információk elolvasása után tárgytalan.

Valamint továbbiak:

A videók halkak, majdnem maximumra kell tekernem, hogy halljam.

A hozzászólások most fordítva vannak, mint korábban, időrendben felfelé haladnak. Így is jó, csak fordítva szoktuk meg, és nagyjából az lenne a máshol is szokásos.

Nyomkodtam kicsit a szövegszerkesztő váltást is, persze nem olvastam el a bővebb információkat, az a gyengék menedéke, és az egyik nézetben html tageket látok, az szándékos?

Akkor rögtön folytatom is:

Szerintem bejelentkezett felhasználók hozzászólásait nem kellene a moderálási sorba tenni.

Sziasztok!

Reméltem, hogy végül sikerül elindulni, androidról most az alábbiakat látom:

A túlzott sortáv, meg talán a képméretek miatt egyszerre kevesebb látszik az oldalból, mint korábban.

Nem lehet a főcímekre kattintani, így hogy lehet eljutni az aloldalakra? Ha a képekre kattintok, az adott képet hozza fel.

Egyelőre ennyi, 

Üdv

Au

Új hozzászólás