hmm
Tudom, sok sebből vérzik. Mégis jobban bemutat engem egészalakosan, mint az amivel feltöltés előtt két órát szenvedtem.

Kedves Csaba! Elsősorban azért két disznó a kép, mert nagyon örülünk a bátorságodnak, hogy bemutatod saját magad, - ez vagyok én - de azért csak két citromdisznó, mert természetesen a képszerkesztés szabályai erre a munkára is vonatkoznak. Megjegyzés: a fölső részen sok a levegő a fej fölött, crepto budipapírok zavarják a figurát. Nekünk az tetszik, hogy az alvómatracod széle, az a szürke, az látszik, de a fejednél lévő nejlonzacskók nem segítik az értelmezést. Arra próbálunk utalni, hogy nagyon fontos a privát környezet jelenléte, de talán egy kissé ilyenkor érdemes manipulálni, és a figura körüli folthatásokat is kontrollálni. Hiszen a budipapír fontos, a kockás szivacs, a nejlon és a parketta is az, ugyanúgy a csatos papucs is. Ugyanakkor nem indokolt, hogy a jobb láb térd alatt csonkolódik és a jobb könyök is. Egy nagyon pici kompozíciós rendezettséggel ez a kép három disznós is lehetne. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Lacipapa!
Én sem találok itt magamtól több munkát. Ennek oka az, hogy csak fejben születnek meg a leckének szánt képeim, kevés jut el a kattintásig, a feltöltés szintjét pedig mostanában egy sem éri el. Köszönöm az érdeklődést, próbálkozok, próbálkozok. A negyedik leckére két komolyabb ötletem van, az egyik eléggé munkaigényes, én meg lusta vagyok. A másik egyszerű, de azt egy következő leckesorozatba szánom, ahol még kevésbé veszem komolyan a dolgot.
Köszönöm az érdeklődést. :-)

Kedves Csaba !
Csak én nem találok több munkát Tőled vagy így maradtál ? Igaz én sem vagyok szorgalmas, de azért többet kattintgathatnál a gépeddel. Remélem nem ment el a kedved a "képszerkesztés"-től, csak bátran gyakorolj, ahogy a Pedellus mondaná. A legjobb képek mindig véletlenűl sikerűlnek. Ez sem rossz!

Új hozzászólás