időnyomok

Nem tudom, hogy van-e még a képből a képhatárokon túl, azaz kivágtad-e ezt egy nagyobból, mert ha igen, akkor menthető, hogy ennyire ferde a horizont. Ott a falon az olajlábazat teteje, az a mérce. A gesztus jó, a pozíció, a hangulat átjön, érthető, kicsit agyonverted az utómunkával, annyira kopogósra akartad venni, hogy ez visszaütött. Higgy abban, hogy amit csinálsz, az oké, és akkor nem kell túlhúzni a dolgot, akkor nem lesz ilyen fura a bőr, a tónus, mintha néhol már visszafordulna, mintha olajos lenne, szóval ha van mód a javításra, akkor úgy, ha nincs, de lehet ismételni, akkor érdemes lenne, és akkor egy kicsivel több fényt kell csinálni, hogy a telefon picike érzékelője ne szenvedjen ennyire. De mondom, a gesztus jó megfigyelés, az tetszik. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

István, minden képemet a telefonommal készítem , és igen ahhoz már nagyon kevés volt a fény. Köszönöm :)

A gesztus nagyon rendben van, ezt nagyon ki lehetne bontani. Az arcon kellene legyen a fókusz, most az van a legjobban elmosva. De simán lehet, hogy a géped a kevés fényben már behal, részleteket veszít, az arc finom tónusváltozásait nem tudja lekövetni. Talán egy pici tér nem ártana még.

Köszönöm, az észrevételeket!

A személyességhez nagyon kellenének nekem a szemek. Kicsit horror a két sötét üreget nézni.

Ize, kicsit sok? A haj meg a hatter teljesen jol nez ki, apoz nagyon szimpatikus, csak nem tudom sokaig nezni. Igen, kicsit sok.

Új hozzászólás