Illúzió

Ennél a képnél csináltam egy bakit, mert először feltöltöttem vízszintesen, aztán utána kaptam az utasítást, hogy nem így, mert álló. Ez egy érdekes dolog abban a tekintetben, hogy vajon el tudunk-e vonatkoztatni a valóságtól annyira, hogy érvényesnek fogadjunk el egy egyébként a valósággal ellentétben lévő állapotot. Ehhez azért kell még valami. Addig oké, hogy pont a felénél megváltoznak a fényviszonyok, de ez még kevés nekem ahhoz, hogy beforgatva is lássak valamit, mert ilyenkor az ember keres valami mankót, hogy akkor ez most egy arc akar lenni vagy ez egy valamilyen épületet akar utánozni vagy mi akar lenni, tulajdonképpen egy sziluettben egy akt vagy micsoda? Mert ha ez nem jön, ha ez nem fordul ide át, ha nem egyértelműsítődik, hogy ez mi, akkor az, hogy önmagában elforgattad, az még kevés. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést. Egyszer láttam egy papírtáskát valaki kezében, aminek a füle egy gemkapocs fotóban folytatódott a táskán, azaz mintha egy óriás gemkapocs tartotta volna a táskában levő súlyt és amikor ránéztem, rendesen "ajjaj, ki fog csúszni!!!" érzésem támadt egy pillanatra. Nagyon tetszett, ahogy megviccelt! Ennél a képnél is volt egy ilyen érzésem egyszer, amikor így elfordítva megpillantottam, hallottam a csörömpölést....., de értem miről beszélsz, amikor azt mondod, hogy ez így nem elég, erre rá kell erősíteni.

Ezek szerint most meg túllőttem a célon...

Adom a szemem:
sajna az ugrik be, hogy ezt rosszul töltötték fel. A vastag fekete vonal és a képernyő / kép irány ellentétei mind azt sugallják, hogy rosszul áll, nem jön meg az illúzió nekem. Talán ha az erős fekete talpazatot tényleg alulra tudnád tenni, és úgy szélesre vágni, ezek ráerősítenének az Illúzióra.

Az üvegek szépek amúgy, szerintem kifejezetten izgalmas lenne velük foglalkozni, áttűnésükkel, viszonyaikkal formai játékaikkal különböző megvilágításokban, és leginkább a négy magasabb formával.

ok, segítség, ha legközelebb ilyennél a megjegyzésben jelzel nekem.

Köszi,hogy mégis törődtél vele!

A címmel együtt gondoltam elforgatva működtetni ezt a képet, de semmi gond, jó lesz így is, legfeljebb majd agyalok egy kicsit, most minek az illúziója lett.

Szia Noémi, igen. Ha kell, visszafordítom, ha úgy akartad feltölteni, de mivel nem oly rég jött kép ami hasonlóan el volt fordítva és kiderült, hogy a feltöltő rontotta el, így gondoltam ez is ilyen, mivel ahogy küldted, nem nagyon találtam magyarázatát az elforgatásnak.

Köszönöm a feltöltést, Zsolt. Szánt szándékkal fordítottad el a képet?

Új hozzászólás