Indulás

Indulás

Hát akkor vágjunk bele :) Sokat "kínlódtam" vele, nehéz egy fotóban magamat adni, nem is gondoltam volna, hogy ennyire nehéz... sok minden történik körülöttem mostanában, én mégis ezt választottam; óriási lépés vagytok/lesztek az életemben :) előre is köszönök minden nemű segítséget és kritikát :)

Kedves Noémi, azt gondolom, hogy ez egy jó és határozott megoldás. Tudod, hogy mit akarsz, és megcsinálod. Nyilvánvalóan lehet ezen még majd csiszolgatni, hogy értelmezzem azt, hogy miért van a hüvelykujj elvágva, de a gesztus működik. Van ebben egy történetmesélős íz, hogy fotós vagyok, és elmegyek otthonról, ezért viszem magammal a kulcsot, meg fogom a fényképezőgépnek a szíját. Ebből aztán majd szépen lassan lefaraghatunk, de itt most úgy gondolom, hogy értékelhető, és abszolút érthető törekvés, úgyhogy megvan a 3 csillag, és a leckemegoldás is. Neked is mondom, hogy ne várj rám az elemzéssel, tessék küldeni a képeket, és tessék bekukkantani a Napközibe is. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

33
Értékelem!

Köszönöm az elemzést, igyekszem odafigyelni ezekre az "apróságokra", megjegyezni, majd aztán alkalmazni is :) a hüvelykujj simán figyelmetlenségből maradt le, a tetejéből pedig azért kellett levágnom, mert szintén figyelmetlenségből "elfogyott" a hátterem, és ott világított az ágytakaró, sajnáltam, mert felül a szíj vékony részéből van egy kunkor, ami kicsit megbontotta ezt a nagyonbeállítottságot, de legnagyobb szomorúságomra le kellett csippentenem. Viszont a jó hír, hogy látom és talán legközelebb nem utólag, hanem még gombnyomás előtt :)

32
Értékelem!

Köszönöm, megpróbálom a 2. verziót majd, és ha nem sikerülne, akkor sikítok a 3. opcióért :)

47
Értékelem!

Noémi, kétféleképpen tudsz. Az egyik hogy ha a neten elérhető valahol, amit mutatni akarsz, akkor azt beszúrod mint kép. A másik, hogy feltöltöd ahogy egy leckét töltenél, és a lecke számához beírod, hogy melyik képhez szúrnád be a hozzászóláshoz lehetőleg pontos linkkel nekem, hogy megtaláljam, a megjegyzésbe meg beírod amit szerettél volna írni és akkor én felrakom. (harmadik, hogy beírod, amit szeretnél és feltöltöd a képet, amit szeretnél és szólsz, hogy te zsolt, tedd már oda kérlek ezt oda)

42
Értékelem!

Tudok valahogy hozzászólásként képet feltölteni?

39
Értékelem!

Az aljához nem nyúltam, azt simán elcse..tem :) a jobb oldalából, meg a tetejéből szedtem le, mert nagyon világosak voltak azok a területek, egyelőre nem nagyon tudok a már kész képbe belepiszkálni, mert az egyetlen progim, amit a géphez kaptam, és azzal is még csak most ismerkedek.

30
Értékelem!

Érteni értem a mondani valót, viszont meglehetősen szűknek érzem a vágást, főleg a bal, bal-alsó részt.

Valóban nem könnyű, a leckék sem és elkezdeni sem. Én csak bátorítani tudlak...szóval hajrá!

Új hozzászólás