Egész alakos önportré

Egész alakos önportré

Furcsa ez az ellenfényes beállítás, de valójában jól működne, ha nem lenne ott az a doboz. Valószínűsítem, hogy számodra fontos jelentéssel bír, de így most kizökkent abból a formai viszonyrendszerből, amiben a doboz nélkül a test jól meg tudna jelenni. Én most erre megadom a 3 csillagot, és a leckemegoldást is abban az esetben, ha kaphatok erről egy ismétlést, amiben nincs doboz és amiben egy kicsit több teret hagysz magad mellett a bal oldalon (talán). Köszönet! (hegyi)
értékelés:    

Szorgalmi

Szorgalmi

Azért ide, mert látom én, hogy nem jó, de valamiért mégis nagyon tetszik :)

Önarckép

Önarckép

Ez egy 3 csillagos kép, minden tiszteletem a tiéd azért, hogy ezt a képet megcsináltad, és azért, mert biztosan nem egyszerű önmagunkat ezekben a helyzetekben szembesíteni, biztos, hogy nem egyszerű felvállalni ezeket az üzeneteket. Tudom azt, hogy ehhez nem könnyű a rákészülés. Talán annyit hozzátennék, hogy egy fokkal kontrasztosabbra venném, ebből a szürkéből egy kicsit kihoznám, de ez csak utómunka kérdése, ez megoldható. Nagyon köszönöm, 3 csillag leckemegoldással. És könyörgöm, küldj képeket, ne várj rám. (hegyi)
értékelés:    

Indulás

Indulás

Hát akkor vágjunk bele :) Sokat "kínlódtam" vele, nehéz egy fotóban magamat adni, nem is gondoltam volna, hogy ennyire nehéz... sok minden történik körülöttem mostanában, én mégis ezt választottam; óriási lépés vagytok/lesztek az életemben :) előre is köszönök minden nemű segítséget és kritikát :)

Kedves Noémi, azt gondolom, hogy ez egy jó és határozott megoldás. Tudod, hogy mit akarsz, és megcsinálod. Nyilvánvalóan lehet ezen még majd csiszolgatni, hogy értelmezzem azt, hogy miért van a hüvelykujj elvágva, de a gesztus működik. Van ebben egy történetmesélős íz, hogy fotós vagyok, és elmegyek otthonról, ezért viszem magammal a kulcsot, meg fogom a fényképezőgépnek a szíját. Ebből aztán majd szépen lassan lefaraghatunk, de itt most úgy gondolom, hogy értékelhető, és abszolút érthető törekvés, úgyhogy megvan a 3 csillag, és a leckemegoldás is. Neked is mondom, hogy ne várj rám az elemzéssel, tessék küldeni a képeket, és tessék bekukkantani a Napközibe is. (hegyi)
értékelés:    

Fény és árnyék?

Fény és árnyék?

Először is HURRÁ, hogy Rátok leltem! Megígérem, hogy ezt az egy kivételt leszámítva, leckéről-leckére fogok cammogni, csimpaszkodni, ugrálni, de mindenképp haladni, hogy most mégis renitenskedem, annak a legfőbb oka, hogy jelen pillanatban ez a témakör foglalkoztat legjobban, másrészt szombaton a munkahelyemen készítettem ezt a képet és... és... és szerelmes lettem belé, és muszáj volt :) azért is, hogy elmondjátok, miért csak nekem tetszik, és azért is, hogy tudjam, mit felejtsek el már itt az elején, mielőtt belelendülök a fekete-fekete képek sorozatgyártásába :)

Kedves Noémi, üdvözlünk a Látszótéren! Mi is nagyon örülünk annak, hogy ránk találtál, és nagyon remélem, hogy ez egy gyümölcsöző munka kezdete lesz! Azt már most mondom neked, hogy ne várj az elemzésre, tessék nyugodtan küldeni a leckéket, az ötleteket, a gondolatokat. Nem minden nap tudok leülni elemezni, ráadásul ennek a leírása is idő, tehát, ne az legyen az akadálya annak, hogy képek érkeznek hozzánk, hogy én milyen gyorsan tudom az elemzést végrehajtani. A másik, amit szeretnék mondani, hogy az első három lecke fontos, látom, ezt te is érted, úgyhogy várnám ezt az első három leckét, már csak a bemutatkozás miatt is. És akkor most térjünk rá a képre. Azt gondolom, hogy ez egy jó megfigyelés, de nem biztos, hogy jó helyen álltál. Nem tudom, hogy mennyire tudtál volna a bal oldali falhoz közelebb menni, mert most valahogy az egésznek a perspektívája van kitekeredve. Az okoz zavart a nézőben, hogy valahogy most semmi sem igazán vízszintes, és semmi sem igazán függőleges. Az nem árt, ha te magad kinevezel valamit annak, és ahhoz képest kezded el a többi vonalat megrajzolni egy ennyire grafikus képnél, de ezt a döntést meg is kell indokolnia valaminek. Valamelyik csík, dolog legyen akkor függőleges, és akkor ahhoz képest a többi majd adja magát. Nyilvánvaló, hogy ezt a helyszínen kell megtenni exponálás előtt. Ez gyakorlás kérdése, semmi másé, tehát, nincs itt semmi elveszve, csak csinálni kell. Erre én most adok 2 csillagot, és várjuk a folytatást. (hegyi)
értékelés: